showa nr. 5

DEZE SHOWA WERD ZOJUIST VERKOCHT

" />

Showa Momotaro nr.05-35 cm

Showa Momotaro nr.05-35 cmDe koi van vandaag lijkt zeer veel op koi nr. 20, dus vergis je niet hierin.
Bekijk enkele malen goed het filmpje: showa nr. 5

DEZE SHOWA WERD ZOJUIST VERKOCHT

Beoordeling: Willy
Nummer 5 is een showa van de toekomst en eentje die de oosterlingen momenteel enorm apprecieeren.Het hi en sumi accentueren centraal de kracht van deze showa, maar ze heeft eveneens een prachtig wit lichaam, wat pure elegantie toont.

Het sumi zal sterker worden op de kop, maar het hi blijft domineren. Een hi dat reeds op deze leeftijd indrukwekkend is. Een speels hi patroon ligt mooi centraal en is sterk afgetekend. Het motoguro krijgt een mooie gelijke verdeling, typerend voor een klasse showa.

En dan beste koivrienden: wat een toekomstpotentieel: stevig hoofd, maar ook mooie proportie, en wat een staartaanzet. De vinnen vooraan staan ver naar achter......dit wordt een grote mama. En denk eraan, dit is shiro showa - uit eigen ervaring en informatie wetende: zowel de foto als het filmpje laten het niet heel duidelijk zien: ik verwacht nog enkele typische tategoi ontwikkelingen ( zeker de rechterachterkant) en dan spreken we hier van een echt zwemmend juweel.

Meer afbeeldingen

Reacties

4 reacties tot nog toe

En wederom een plaatje uit de vijvers van Momotaro, als je probeert te zien hoe deze koi in het najaar hier aankomt dan wauwwwwww en dan nog een jaartje erbij met dat doorkomende sumi.... En dat prachtige hi patroon, om te zoenen gewoon! Wederom een prachtige tategoi!

Ton on 07/04/2008 12:29

Proficiat aan de koper, dit wordt puur genieten.

willy on 07/04/2008 13:05

Gefeliciteerd aan de nieuwe eigenaar met deze nieuwe prachtige aanwinst...of is het weer Ben????

Veel geduld met wachten tot eind van het jaar...

Ingrid

Ingrid on 07/04/2008 13:28

nee ben is het niet maar ik zou tegen geen enkele van de 17 nee zeggen .

Ben Doorakkers on 07/04/2008 16:40