Showa nr. 24

Dit is tevens de laatste showa van de veiling die te koop aangeboden werd, maar zeer vlug verkocht werd. Zij zal richting West Vlaanderen verhuizen.


DEZE KOI IS REEDS VERKOCHT" />

Showa Momotaro nr.24 - 33 cm

Showa Momotaro nr.24 - 33 cmBeoordeling: David

Wat mij onmiddellijk opviel aan deze showa was de kwaliteit van de kleuren en de aflijningen ervan, namelijk het wit is als sneeuw , dik beni en vooral de kwaliteit van het sumi op het beni die erop ligt alsof het gespoten is . Het filmpje kan je hier bekijken: Showa nr. 24

Dit is tevens de laatste showa van de veiling die te koop aangeboden werd, maar zeer vlug verkocht werd. Zij zal richting West Vlaanderen verhuizen.


DEZE KOI IS REEDS VERKOCHT

Over het sumi die op het shirojo ligt maak ik me zeker geen zorgen , het is aanwezig en ligt op de juiste plaatsen (tegen het beni ).Dit is duidelijk een moderne showa ,het wit is genoeg aanwezig al zal het sumi zich nog verder ontwikkelen .Het motoguru is duidelijk al teruggetrokken en subliem .Qua body is ook alles aanwezig vinnen ver naar achteren , ogen ver uit elkaar en een dikke staartaanzet. Wat de koptekening betreft kan dit nog alle kanten uit. al is ze voor mij al af.

Voor mij is deze dame de top van de showa en zul je versteld staan van wat er op het eind van het jaar uit de mudpond zal komen , ik ben alvast héél benieuwd.

Reacties

4 reacties tot nog toe

Net als de rest, gewoon wauw... Ben zo benieuwd wat het najaar ons brengen zal
:-)

Ton on 15/04/2008 06:45

Dit is naar mijn persoonlijke voorkeur één van de koi die mij het sterkste aantrekt.
Stevig sumi en verassend Hi.
Ik wens de eigenaar er zeeeeeer veeel plezier mee en hoop ooit hiervan een evolutie te zien!

Raf on 15/04/2008 07:31

Inderdaad één van de beste showa's, maar vermoedelijk ook eén van de duurste. Wat hier perfect tot uiting komt in deze aanbiedingen is de prijs/kwaliteit verhouding die door de biedingen van anderen op het juiste niveau is gekomen.

Jonathan on 15/04/2008 10:01

Dag Jonathan. Inderdaad heb ik op enkele koi extra door moeten bieden om in mijn bezit te krijgen. Sommigen waren kantje boordje. Buiten een 2-tal koi ben ik tot het einde door moeten gaan, zelfs door het beoogde maximum, en heb ze gelukkig nog te pakken gekregen. Spijtig voor de enkelen die ik moet hebben laten gaan. Deze behoort tot één van de duurste van de veiling, samen met nummer 5 van de kohaku, nummer 3 van de showa en nummer 35 van de sanke.

luc on 15/04/2008 10:04