Size doesn't matter.

Size doesn't matter.

Datgene wat we allen hoopten is dan toch eens gelukt, een plaats in de kwartfinale, en als we Argentinië passeren, is een duel tegen Nederland in de maak. Het zou te mooi zijn om waar te zijn....

Ik weet het, dit is nog altijd een koisite, maar een beetje voetbal ertussendoor, gecombineerd met wat koi, mag ook wel eens een keer. De gekte heeft toegeslagen, en wij bescheiden Belgen mogen ook wel eens trots zijn op ons pierelandje.

Ik zoek dan momenteel ook alles uit de kast om een eerste promotie te verzinnen die de glorieuze overwinning van de Belgen kan ondersteunen. Ik had veel combinaties in gedachten, maar om dit te vieren moet ik toch tot het uiterste gaan.

Ik ga beginnen met 3 superaanbiedingen in 3 verschillende prijsklasses, van betaalbaar naar duurder, en vooral met een hulde aan de rode duivels met de nadruk op rood.

Een echte rode duivel is deze showa van Taniguchi die best de moeite is om te bekijken. Het enige wat ontbreekt is de gele kleur...Ik heb hem Drieske genoemd, als eerbetoon aan Dries Mertens.

Rood...vandaag is rood. Wie van benigoi houdt, komt hier aan de beurt. Ik heb haar Axelle genoemd, als eerbetoon aan Axel Witsel, die me doet denken aan de klasse van Luc Nielis.

Een droom van een showa is deze parel van Isa. Gegarandeerd goede kwaliteit met veel toekomstpotentieel. Ik heb hem Kefke genoemd, een eerbetoon aan Kevin de Bruyne, toptalent en Johan Boskamp kan het zo mooi zeggen in Diabo...

VANDAAG IS ROOD

Meer afbeeldingen

Size doesn't matter.: afbeelding 1
Size doesn't matter.: afbeelding 2
Size doesn't matter.: afbeelding 3
Size doesn't matter.: afbeelding 4
Size doesn't matter.: afbeelding 5
Size doesn't matter.: afbeelding 6
Size doesn't matter.: afbeelding 7
Size doesn't matter.: afbeelding 8
Size doesn't matter.: afbeelding 9
Size doesn't matter.: afbeelding 10
Size doesn't matter.: afbeelding 11
Size doesn't matter.: afbeelding 12

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml