Super Arcen After Sales,

Super Arcen After Sales,Ondanks het voorzichtige begin dit jaar is de handel weer volop in bloei. Blijkbaar is het vertrouwen in de economie weer volop hersteld, en is men de mentale slag stilaan vergeten. De verkoop trekt gelukkig weer volop aan.

Helaas is de zomer in haar eindfase. Niet dat het al slechter weer wordt, maar iedereen voelt dat het einde gaat naderen. Zoals voorgaande jaren zijn september en oktober meestal nog rustgevende en stabiliserende maanden voor onze koi, en kunnen we nog volop van hen genieten. Na een kwakkelend voorjaar met veel ups en downs, heeft de zomer toch de nodige krachten geschonken. De koi zijn levendig sterk en vitaal. Ze genieten volop van de zomer en zullen nu nog enkele maanden kunnen profiteren van de weersomstandigheden om zich nadien klaar te maken voor de winter, die gewoonlijk medio december definitief wordt.

Volgens Rini is het ook stilaan het beste moment om vissen in je vijver te plaatsen. Lees daarom opnieuw zijn artikel van verleden jaar. Met deze filosofie in gedachten gaan wij stilaan over tot de verkoop van de overgebleven koi.

De laatste zending is nu naar Arendonk gebracht en alle verkoopvijvers werden opnieuw ingedeeld. Er zullen dus vele nieuwe vissen zitten die zeker zullen verrassen. Dit is alles wat ik trouwens nog heb, en hier moeten we trachten nog een goed tehuis voor te vinden.. Het zijn in totaal nog een 30-tal goede degelijke en sterke nisai en sansai van 50 cm tot 65 cm. De prijzen zijn overzichtelijk: 300 - 500, of 1000 euro. Ze zullen te zien zijn in vijver 2 en 3 op onze locatie in Arendonk, en dit niet op zaterdag alleen, maar ditmaal ook op zondag. Zaterdag zijn we open van 11.00 tot ± 16.00 uur en zondag zullen we open zijn van 10.00 tot ± 15.00 uur. Bovendien krijg je bij aankoop van eender welke koi een waardebon van 10% van je aankoop, geldig voor je volgende aankoop. (let wel: pinnen is niet mogelijk)

Wil je geen koi kopen, maar even voor de gezelligheid binnenwippen....doen zou ik zeggen. We verkopen graag, maar slaan ook graag een babbelje. Vooral Ben en Rini zijn echte 'burters'.


Reacties

8 reacties tot nog toe

Ik zal er zeker zijn, ben blij dat je ook eens op zondag open bent.

Frank on 26/08/2009 09:01

Ik zal er zeker zijn, ben blij dat je ook eens op zondag open bent.

Frank on 26/08/2009 09:01

hehe, eindelijk op zondag, kan ik ook eens kommen

Rens on 26/08/2009 09:02

Almere is ook op zondag open hoor :-) Elke tweede en vierde zondag van de maand... Dus kom gerust langs in september.....

Ton on 26/08/2009 10:35

Hoelang blijft die bon geldig ? In mijn vijver is nog net plaats voor één exemplaar, de volgende koi zal moeten wachten tot de nieuwe vijver klaar is, in het slechtste geval 2011.

Jeroen on 26/08/2009 13:47

oeps, nog niet aan gedacht Jeroen. Kom zaterdag of zondag even langs, dan kunnen we zien wat we doen.

luc on 26/08/2009 14:33

Ben blij voor jou, Luc, dat de verkoop van koi weer volop begint aan te trekken. Hopelijk zet deze trend zich nu door, en wordt hij gedragen door een brede laag van klanten die vooral uit zijn op één belangrijk ding: een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, want daarvoor moet je volgens mij nergens anders zijn dan bij Interkoi! Persoonlijk ben ik - na veel zinloos ronddwalen als beginnend en minder ervaren koiliefhebber, met tussen haakjes veel tijd- en geldverlies als gevolg - uiteindelijk in minder dan één jaar tijd tot deze conclusie gekomen, en dat meen ik werkelijk!

Een groot voordeel om nu misschien nog die ene gedroomde koi te kopen is ongetwijfeld dat de resterende koi uit uw bestand intussen al volledig geaklimatiseerd zijn aan de leefomstandigheden hier te lande, iets wat van de toekomstige nieuwe aanwinsten (van november e.k.) uiteraard nog niet kan gezegd worden. En als ik het koi-aanbod op uw website aandachtig bekijk, dan ben ik ervan overtuigd dat er nog wel interessante zaakjes te doen zijn.
Samen met Rini ben ik er overigens ook van overtuigd dat de beste periode om een nieuwe aanwinst in je vijver bij te zetten niet het voorjaar (met al zijn mogelijke medische problemen) is maar wel het najaar.

Uiteindelijk moeten de zaken natuurlijk blijven draaien, ook al om ons als klanten bij uw volgende Japanreis in november weer in spanning te kunnen laten genieten aan ons PC-scherm van de voortreffelijke aankopen die je daar ongetwijfeld opnieuw zal doen. Een spannende ervaring op zich, als je het mij vraagt.
Al diegenen die de slogan "lang leve Interkoi" genegen zijn, weten dus wat hen te doen staat: hou die vinger niet langer op de knip!
Tot zover deze - en ik druk erop - onafhankelijke getuigenis.

Martin on 26/08/2009 22:57

Hallo Luc,
weer een mooie aktie, gun ons alvast een blik in de vijvers 2 en 3.

Geerard on 27/08/2009 19:54