Terug thuis

Terug thuisNa een aangename reis, zijn we na een hartelijk afscheidsmenu in een befaamd restaurant in Okayama, veilig aangekomen in Amsterdam.

Vermoeid, maar toch voldaan. Om je een idee te geven van de afstanden die we afgelegd hebben. We zijn vertrokken in Tokio. Dan zijn we richting Niiagata gereden waar we 2 volle dagen hebben rondgetoerd. Daarna richting Matsue (ook de stad van de kweker met dezelfde naam) waar de ZNA show plaatsvond in de nabijgelegen stad Izumo. (Ik vermeld hierbij de link naar de sanke van 107 cm van Momotaro: IzumoRyu of de draak van Izumo). Daarna richting Hiroshima, onze uitvalsbasis om naar Yamatoya te rijden. En als laatste richting Okayama op een 20-tal minuten van de Momotaro Koifarm, mijn thuisbasis in Japan.
Totaal gereden afstand: 2600 km.

Ik heb nog niet alle koi op de website geplaatst. Er zijn een 100-tal koi aangekocht waarvan een groot aantal prijstechnisch betaalbare koi van goede kwaliteit, een aantal goedkope koi, en een 20-tal zeer hoge kwaliteitskoi. Ik zal van dit weekend gebruik maken om alles te evalueren, de indrukken te verwerken en alle koi met prijzen op de site te zetten.

Verder wil ik nog even meedelen dat ik 19-20 december schrap van de bezichtigingsdagen in Arendonk. De reden hiervan is dat alle interesse uitgaat naar de 2 eerste dagen, en dat mijn familieleden erop hebben aangedrongen dat weekeinde vrij te nemen. Meer nieuws hierover in een volgend nieuwsitem.

Deze zaterdag zal ik NIET aanwezig zijn bij Interkoi, gelieve hier rekening mee te houden. De getoonde foto’s zijn nog een laatste impressie van het laatste, zei het lekkere avondmaal. Ik denk dat iedereen van deze reis heeft genoten, maar ik weet niet of het voor herhaling vatbaar zal zijn.

Meer afbeeldingen

Reacties

7 reacties tot nog toe

Het is wel aan alle gezichten te zien dat een mooie maar zware week
is geweest.
Goed dat het gezelschap weer veilig op Benelux grondgebied staat.
Luc,verstandige familie heb je!
Goed weekend gewenst.
Enne,nog bedankt voor het verslag iedere dag,gebeurt toch maar weer!

gr.Jack

jack on 20/11/2009 11:09

Luc,

Joyce en ik hebben echt intens genoten van deze vakantie. het was in grote lijnen koi gerelateerd maar doordat we in even ruim een week tijd 2600 km hebben afgelegd en vaak in de steden overnachten hebben wij een goede indruk gekregen van het land Japan. we hebben dit voor geen goud willen missen.

Als groep met Ben, Rini, Ton en Brain hebben we het erg gezellig gehad. bij deze willen we je nogmaals enorm bedanken dat we deze reis met jullie hebben mogen maken. maar hier komen we later nog even op terug, wanneer we weer in Arendonk zullen zijn.

groetjes Joyce en Stephan

stephan on 20/11/2009 16:24

hoi luc en de rest van het reisgezelschap,

welkom terug op de vaste grond en een weekje rust kunnen jullie vast allemaal gebruiken maar zo te zien en lezen wel een super mooie tijd gehad.

groetjes michel

michel on 20/11/2009 18:01

Voor de mensen die naar japan geweest zijn jullie zijn volgens mij een hele mooie ervaring rijker en hebben onvergetelijke herinneringen beleefd waar jullie nog je hele leven aan zullen denken .grtjs

paul on 20/11/2009 20:01

Hoi Luc,

Bedankt voor je verslag was elke dag weer leuk om te lezen.
En wat een mooie vissen heb je gekocht.

Groetjes Jurian

Jurian on 20/11/2009 20:05

Hallo Luc, mooi dat jullie allemaal weer gezond terug zijn zij het vermoeid.
Het was prachtig om dit dagelijks te volgen, ik ben ook zeer benieuwd naar de dvd van Rini. En de koi die nu op de site komen in een woord geweldig.
Bedankt voor de prachtige verslagen foto,s en filmpjes

Geerard on 21/11/2009 09:11

Welkom thuis!!

Heb genoten van het reisverslag.

Barrykoi on 22/11/2009 12:45