Tijdens Arcen, gewoon open.

Tijdens Arcen, gewoon open.Jazeker, ik ben gewoon op zaterdag open voor mensen die op doorreis zijn naar Arcen, of die toch eens langs willen komen.

Waarom kom je dit jaar niet ?
Daar zijn verschillende redenen voor, maar laten we zeggen dat de koi die ik op dit ogenblik nog heb zitten, te goed zijn om in Arcen in te zetten, om de eenvoudige reden dat ze nog te jong zijn, en teveel kwaliteiten hebben om ze bloot te geven aan een show.

Het zijn meerendeels lange termijn koi, en als ik dan geen prijzen haal, dan ben ik heel teleurgesteld, en doet dit in principe onterecht afbouw aan de koi. Ze kunnen het op dit ogenblik niet halen tegen de andere volwassen koi, en er zijn teveel mensen die naar het "nu" en niet naar "het moet nog komen" kijken.

Mijn grote kanonnen komen einde dit jaar weer naar Arendonk, en ik zal zorgen dat ik er volgend jaar weer bij ben. Het is wel een goede gelegenheid voor mensen die op doorreis zijn om even te stoppen en even gedag te zeggen.

Ik heb van de gelegeheid gebruik gemaakt om de foto van een Bentley kohaku op de pagina te zetten, waar we toch weeral trots op zijn. Van 18 cm bij aankoop, naar 61 cm op dit moment is een mooi resultaat. Hier zie je een filmpje van de yondan bij aankoop, en op deze film zoals ze er nu uitziet. Deze kleine tosai van 18 cm (bouwjaar juni 2009) is december 2009 bij ons gekomen en heeft dus een hele metamorfose doorgemaakt op een kleine 2 jaar tijd.

Altijd mooi om te laten zien en ermee te pronken.

Reacties

2 reacties tot nog toe

Machtige Bentley,maar nog steeds geen vierstapper.
Word het ook niet,niet nodig ook!

Gr.Jack.

jack on 19/08/2011 21:08

We zijn erg blij met dit resultaat Luc en Ben. Graag zouden we een paar reacties zien hoe ze deze kohaku nu beoordelen en wat we er van zouden kunnen verwachten op langere termijn (zo ook van ben) We zij zeer benieuwt. gr Dennis en Mark

dennis en mark on 20/08/2011 09:43