Toevalligheden zijn belangrijk...

Toevalligheden zijn belangrijk...Ik hecht zeer veel belang aan toevalligheden. Daar worden de mooiste constructies uit geboren. Dit is er zo eentje...

Brian doet ook biedingen voor zichzelf op de veiling, voornamelijk voor Chinese klanten. Ik was een beetje teleurgesteld dat ik geen showa van deze beloftevolle kweek te pakken had gekregen. Nu blijkt dat hij Brian voor de Chinese klant wel een 3-tal showa te pakken heeft gekregen, maar helaas van een duurdere prijsklasse. Ik heb gevraagd om deze alsnog te verkopen, maar dat deed de Chinees niet. Met alle Chinezen, maar niet met den deze, was zijn antwoord... :)

Ondanks dit, moest Brian op een showa geboden hebben, waar hij zijn hand te lang heeft opgestoken en die hem nadien toch toegewezen werd. Deze heeft Brian nu aan mij gepresenteerd, en ik heb hem gekocht, ondanks het feit dat de foto mijn absoluut niet kon bekoren, maar de film juist wel. Vooraleer je conclusies trekt, bekijk dan eerst het filmpje en dan je conclusie trekken. Dit is wel een showa die niet uit de hogere prijsregionen komt, maar voor een schappelijke prijs aangekocht werd, zodat ik hem ook voor een schappelijke prijs kan verkopen.
De link naar de film is: showa-08, (let wel = 36 Mb) en kijk vooral is naar het verwachtingspatroon van deze koi. Bekijk de menware die deze koi het afwezig zijn van het hi op de kop doet vergeten, maar kijk vooral naar de body en het verwachtingspatroon van de body.....

Deze filmpjes wil ik je toch ook nog even laten zien. Filmpjes van de veiling van Momotaro:
De kohaku
De showa


Ook nog even vertellen dat Ewit zijn koi heeft komen uitkiezen voor het KiKafonds, maar hierover morgen meer. Dit is net iets belangrijker.

Reacties

4 reacties tot nog toe

hoi
luc gefeliciteerd met deze mooie aankoop.
een showa zoals ik ze graag ziet. niet kopen wat je ziet.
maar kopen wat je graag wil gaan zien.mooi tot goed
kohaku patroon.de body ziet er zo ook goed uit. en het sumi
moet de vis in de toekomst kwa patroon in balans brengen.
kan haast niet wachten op nieuwe foto's in de toekomst.
gr john

john de leur on 03/10/2009 18:42

De foto's dat zal voor na 19 november zijn John. Ga nu nog wat dromen van mijn sanke en deze showa, want ik vind haar zelf geweldig goed, alshoewel de foto op de site van Momotaro mij niet kon bekoren, het filmpje echter wel.

luc on 03/10/2009 19:25

Tjonge Luc,goede toevalligheid zou ik zeggen!
Mooie Showa met toekomst.
Als dat sumi er door komt,en komt in balans,perfect!
Echt een vis met uitdaging voor over een paar jaar,zoiets als goede wijn.....

gr.Jack

jack on 03/10/2009 19:32

Super showa als ik het mag zeggen
Mooie vis voor over een paar jaartjes
Als je geen plaats meer hebt Luc mag je ze gerust aan mij mee geven

Groetjes Erik

Erik on 03/10/2009 22:40