Tussendoortje

TussendoortjeTussen de soep en de patatjes even melden dat ik net zoals verleden jaar 3 koi heb kunnen te pakken krijgen op de auction.

Er waren kopers van Indonesië, Malaysia, Hong Kong, Singapore en natuurlijk enkele Japanse dealers, alles samen een 30 tal mensen. De koi die ik echt wou hebben waren zo verschrikkelijk duur, dat het niet meer plezierig was. Ik wil geen prijzen noemen, maar als ik je vertel dat er aankoopprijzen mee gemoeid waren van meer dan 20 000 euro, dat je dan nog BTW, transport en winst moet verrekenen over deze koi, dan weet je voldoende denk ik. De gemiddelde aankoopprijs was ook niet van de poes.

Showa Nr.14. Hou deze in de gaten, die zal iedereen nog gaan verbazen.

Showa Nr.16. Een neusje mag nooit ontbreken, en zeker niet wat er nog onder zit... :)

Sanke Nr.10. Ik denk deze, want die andere is bijna onmogelijk, zoveel geluk zal ik niet hebben...

De duurste waren de showa met nummer 5-19 en 20 voorop, sanke 15 en 20, en voor de kohaku, nummer 7 en nummer 20. Allemaal koi die ik op mijn lijst had staan...(helaas).

Ik ben ontzettend blij met de hi Showa, omdat ik al meerder mensen heb gehad die hierachter specifiek gevraagd hebben. (Nietwaar D.D.P.)

Wat betreft de sanke, hier heb ik geen 100% zekerheid van, maar zal dit in de loop van de dag zeker laten weten. Deze koi mogen blijven zitten tot einde van dit jaar. Voor mensen die interesse hebben om deze koi aan te kopen, gelieve contact met mij op te nemen. De koi mogen gratis in de mudpond blijven en worden einde dit jaar tijdens een speciale show samengebracht, de 3de Jaarlijkse Momotaro - BizenYaki show die normaal eind oktober, begin november plaatsvind. Deze is exclusief en deelname alleen is al een hele eer.


Een koi uit deze serie kopen is een garantie van succes. Deze avond mag je meer uptodate foto's en filmpjes verwachten.


Meer afbeeldingen

Reacties

5 reacties tot nog toe

Dat neusje wordt groot hoor.

john on 28/05/2010 14:02

Jammer dat de duurtse vissen op het lijstje stonden,inderdaar weer veel nr 19 en 20 zullen we maar zeggen.
Ook jammer dat ze dus nog duurder waren als waar we bang voor waren.
Daartegen Luc,we zien de kwaliteit wel!
En deze vissen,ook een berg potentie voor de toekomst.

Gr.Jack

jack on 28/05/2010 19:49

hoi luc weet je hoe groot deze vissen al zijn.

theo on 29/05/2010 17:28

Theo, als je naar koiaanbod gaat, en je kijkt onder "nieuw" dan zie je normaal de maten erbij staan. De sanke is 41 cm en beide showa zijn 40 cm.

luc on 29/05/2010 17:49

Theo, je moet ook op de foto klikken zodat je het detail en het filmpje kan zien.

luc on 29/05/2010 17:51