Uit de winterslaap

Uit de winterslaapDoor alle veilinggeweld zou je bijna vergeten dat er in Arendonk nog een aantal prachtkoi's zitten.

Het viel me gisterenavond op dat de koi bij het invallen van de duisternis ontzettend speels en actief waren. Je zou kunnen zeggen dat ze definitief ontwaakt zijn, en ik kon het dan ook niet laten om er een filmpje van te maken.

De temperatuur was gestegen tot 12-13° en het lijkt stilaan dat we een meer stabiele temperatuur in onze vijvers krijgen. De mooiste tijd voor veel mensen is aangebroken. Nog 1 of 2 graadjes en de fun kan beginnen. Voor de goede orde. Mail me even vooraf om te zeggen wanneer je van plan bent de koi te komen ophalen. Uiteraard zijn we s'zaterdag open van 11.00 tot 16.00 uur, en s'zondag van 10.00 tot 14.00 uur.

Tijdens deze openingsuren kan het altijd, maar je kan ook een afspraak maken door de week, als je er de voorkeur aan geeft om de koi dan op te halen.

Reacties

2 reacties tot nog toe

Ik ga vandaag de polycarbonaat platen er af halen en dan alleen een folie er over heen spannen. Hopelijk word het water dan sneller warm. Hier momenteel 10,5 graden en ja de vissen zijn hier ook erg actief, wat een prachtig gezicht is na ze maanden te hebben moeten missen. Laat de zon maar komen!

Arjan on 17/03/2012 09:01

hallo luc ,ik zit hier ook momenteel op een 10a 11 graden en de kap ligt er nu nog half op , ik denk het beste dat er nog enkele graadjes moeten bijkomen want de kohaku heeft de ganse winter lekker binnen gezeten
mvg sam

sam on 17/03/2012 18:14