Uit het niets

Uit het nietsVandaag kreeg ik uit het niets een mail toegestuurd van iemand die blijkbaar ook van koi houd.

Bekijk de film hier . Het fraaie lichtspel in combinatie met de muziek en de verfilming maakt van deze presentatie een mooi geheel, dat ik graag met iedereen wil delen. De film verliest zijn charme gedeeltelijk door de drukte van de beelden, terwijl de koi juist de door ons gewenste rust uitstralen, maar dit in het midden gelaten blijft het een persoonlijke impressie van deze man. Mensen die nog andere kunstzinnige ideeën hebben of willen maken, en dit willen delen, mogen me altijd een mail sturen.

Verder wil ik ook meedelen dat het kunstwerk van de koi die in China gemaakt werd ook klaar is. (zie dit nieuwsverslag). Deze zal zaterdag met de boot aankomen, en hopelijk in de loop van volgende week geleverd. Dit is een uniek meesterwerk naar ons model, en in samenwerking met Marcel gemaakt. (waarover later meer als zijn vijver klaar is :)

Wat ik ermee ga doen weet ik nog niet zeker. Er zijn verschillende mogelijkheden. Ofwel kan ik het kunstwerk verkopen, ofwel kan ik het kunstwerk verloten, ofwel neem ik het mee naar Arcen om tentoon te stellen en misschien per opbod te gaan verkopen, we zien wel. Het beloofd in ieder geval om iets uniek te zijn.

Als laatste wil ik nog even meedelen dat ik op zoek ben naar iemand die op eenvoudige wijze een mooie video met muziek kan samenstellen van ons bedrijf. Iemand die op een semi professionele manier een leuke video kan monteren voor Arcen, wil ik graag eens uitnodigen. Afhankelijk van het resultaat zal ik deze video gebruiken in Arcen om ons bedrijf te presenteren. Ik wil er ook bijvermelden dat het niet gratis hoeft hoor...Geinteresseerden mogen me altijd mailen, en de voorkeur zal altijd uitgaan naar mensen uit mijn bestaande klantenkring.

Reacties

4 reacties tot nog toe

Hoi Luc,

een vriend van mij studeert in deze richting, wellicht dat hij een mooie video kan monteren met geluid van Interkoi. ik zal hem eens vragen. alleen voor de show van arcen in naar mijn idee wat kort dag i.v.m de vakanties.

zal kijken wat ik voor je kan betekennen.

stephan on 23/07/2009 16:02

En ik dacht dat Rini aan de gang ging :-)

Ton on 23/07/2009 16:45

Luc,

Ik kreeg deze ook binnen via de mail van You Tube, in de mailstond de tekst:
I love Koi fish and I thought you might also! Here is some video of my koi. Enjoy!

Ik denk dat het mogelijk is binnen You tube een mail te versturen aan all koi gerelateerde inzendingen.
Ik vond het filmpje ook erg druk in het begin en heb hem dus ook snel gestopt.

Joop

joop on 24/07/2009 17:17

Hallo,

Mijn naam is Gilbert ik ben de persoon die de video voor Yan U Len Pond dienst. Ik ben het ermee eens de video is te snel, en ik ben momenteel het maken van een trage en zachte video. (Met dezelfde rauwe film). Ik las u op zoek bent naar beelden van koi! Ik heb een paar uur van ruwe video misschien kan ik je helpen! U bent meer dan welkom om contact met mij gvarela01@comcast.net

Gilbert Varela

Gilbert Varela on 28/07/2009 18:50