Uitslag Koi-Idol 2013

Uitslag Koi-Idol 2013Mijn vertegenwoordiger van dienst was Polleke die samen met zijn vriend "Budoke" Interkoi gingen vertegenwoordigen.

De woorden hieronder zijn dan ook niet door mij geschreven ditmaal, maar door de meester van dienst himself.

Het was te doen in een klein dorpje Made en na even links rechts te draaien in de kleine straatjes kwamen we aan bij het gebeuren in een parochiezaal. Er waren gelukkig vele bekenden zoals de mannen van vijakoi (met de vitalizers) en paul en zijne compagnon, de mannen van Shinji die zakken voer verloten en ook bij de prijzen lagen.

Peter(budoke) was mijn reisgenoot/chaufeur en had ook meegedaan met een male sanke van Ando en heeft het niet slecht gedaan maar vanwege de zwaardere kanonnen niet de hoofdprijs gewonnen.

Er was ook een Belgische stand aanwezig namelijk "de Koiwereld". Daar was het aangenaam om te vertoeven daarbij deze stand werd bevolkt door hugo van koivrienden dus weer een bekende.

Eerst was er een tombola waarbij er een paar mensen toch gek genoeg bijna al de prijzen wegkaapten voor onze neus, maar het werd ze gegund, het waren tenslotte ook weer een paar koppels koivrienden .
Na de tombola werden de uitslagen getoond op een mooi groot scherm. Alleen het geluid mocht stukken beter/harder zijn dat was wel spijtig.

De winnaar van de dealers was Van keulen met een Yagenji gossai sanke. Maar zeker niet getreurd want de door Interkoi ingezette Yamamatsu Kohaku was wel 2e geworden bravo, met wat extra reclame had deze uitslag er wel eens anders uit kunnen zien. Het is ook maar een spelletje uiteindelijk he.

Daar ik niet zo een spelletjesman ben (en IK schrijf er dan over hihi) heb ik niet al de uitslagen opgeschreven, die kan je zeker eens nalezen op Koi-idol. Ik geloof ook dat je een verslagje kan verwachten op koiquest omdat Bram ook jury was bij de beoordeling van nog andere bekende juryleden, 7 in totaal .

Ja en dan komen we aan het laatste hoofdstuk van deze koi-idol verkiezingen ,de hoofdprijs van de particulieren en dan werd het even stil. De hoofdprijs was natuurlijk de moeite omdat het ging over een Japanreis en dat voor het insturen van een foto van je favoriete koi, de dealer word dan natuurlijk ook in het zonnetje gezet.

En de winaar is geworden Onze Arie een klant van interkoi met een zeer mooie Momotaro Sanke die ook mijn voorkeur had daar twijfel ik zelfs niet over. Het was een gezellige dag, ik had iets meer volk verwacht maar voor mij hoeft dat niet, we hebben weer goed gelachen en gezeverd over koi dus dat maakt mijn dag weer goed.

Ik wens arie ook een geweldige reis en nu kan die sparen om zelf een mooie koi uit te kiezen in Japan, plus dat hij een keuze zal kunnen maken uit een zeer groot aanbod van koi dat wij hier in België en Holland niet hebben, Hey arie en je kan het budget nog verhogen omdat je de reis al niet moet betalen dat is ook mooi meegenomen. Groetjes van Paul, en begin al maar wat Japanse taal te leren.


Voila, dat is het eerste buitenechtelijk verslag. Van mij mogen er nog andere mensen een verslag of een verhaal doorsturen..

Meer afbeeldingen

Reacties

11 reacties tot nog toe

Mijn beste gelukwensen bij deze aan mijn grote vriend Arie. Ik hoop eindelijk dit jaar een update te ontvangen, want deze foto is al wat maandjes oud volgens mij.

Natuurlijk ook aan Jeroen van Keulen met de 1ste prijs bij de dealers.

luc on 25/03/2013 09:39

Mijn allerallerallerallerbeste vrind Luc,

Wat moest ik zonder jou? En zonder Ton...? Hij was degene die deze Sanke uiteindelijk aan me gunde.

De laatste foto is een update van het najaar. Nu is het echt te koud om te bowlen. Film volgt dus over maand of 2! Had je nog wensen uit Japan Luc? Wellicht kan ik je wat mooie tosai aanbieden voor een scherpe prijs? ;-)

arie on 25/03/2013 12:37

Sta ik altijd voor open, maar je moet echt naar de tosai gaan met kwaliteiten en dan nog vrouwtjes...ben benieuwd wat je me kan presenteren. Maar ik vrees het ergste voor je.

Oh ja, niet met goedkope mannetjes of waardeloze vrouwtjes aan mijn deur aankloppen aub.

luc on 25/03/2013 13:07

he arie,ne dikke proficiat he met je behaalde prijs!!!!

rudy on 25/03/2013 16:21

Luc, je kent. Altijd op zoek naar top-prijs/kwaliteit!

arie on 25/03/2013 17:28

Daar heeft Paul een mooi verslag van gemaakt .heeft hij goed gedaan als vertegenwoordiger voor interkoi . Wat ik wel mis is een artistiek filmpje :).
Grapje hoor.

Johan on 25/03/2013 20:16

Het is je gegunt Arie.
Heel veel plezier in Japan.. Denk eraan ook om je heen te kijken. Er is veel meer te zien in Japan dan alleen Koi!

Nogmaals ... Van harte!

Ton on 25/03/2013 20:24

hoi ton,

Ik begreep van Paul dat het veel meer is dan koikijken. heb er zin in. dank je!

gr arie

arie on 25/03/2013 20:28

Arie gefeliciteerd!

Arjan on 25/03/2013 22:23

Hoi Arie,

Een dikke proficiat met de behaalde eerste prijs, uw sanke is dan ook een prachtexemplaar, een moderne sanke zoals ik ze zelf ook graag zie. Als ik me niet vergis, is dit trouwens niet de eerste keer dat je met deze sanke bij Koi-Idol in de prijzen valt. Volgens mij geen toeval . . . Maar deze laatste prijs kan wel tellen natuurlijk, niet in het minst dank zij de mee gewonnen Japanreis.

Nog veel geluk met de sanke in de verdere toekomst, en geniet met volle teugen van de Japanreis eenmaal het zover is. Maar dat zal voor een koikenner als jou wel geen probleem zijn, neem ik aan.

Gr. Martin

Martin on 25/03/2013 22:43

Beter laat dan nooit, Gefeliciteerd Arie met de Sanke!
Plezier gewenst in Japan.

O'ja,net wat Luc vraagt,een up date hoe het gaat met die mooie Koi.

Gr.Jack.

jack on 26/03/2013 19:33