Update bepaalde koi.

Update bepaalde koi.Na een aantal maanden zullen er ook bepaalde veranderingen optreden bij de koi. Dit kan zowel positief als negatief zijn.

Stilaan ben ik hier aan begonnen, zodat je bepaalde koi ziet verschijnen die hier al een tijdje aanwezig zijn, maar die je misschien niet meer herkent.

Ik heb dan de meeste koi opnieuw gefotografeerd en gefilmd en de update aangepast op de site. De filmpjes heb ik zo gemaakt, dat je de koi eerst ziet bij aankoop, en zoals deze nu is, zodat je de evolutie zelf kan opvolgen. Altijd mooi om te zien.

Update showa Momotaro 1409005
Update showa Momotaro 1409008
Update showa Ueno 1411026
Update Kohaku Momotaro 140910
Update Sanke Sakai FF 1410002
Update Showa Ueno 1411031
Update Showa Ueno 1411034
Update Ginrin Showa Maruhiro 1403099
Update showa Momotaro SH V14 09134

Zoals je misschien kan zien zullen er koi zijn die positief ontwikkeld zijn, sommigen weinig veranderd buiten de groei, en sommigen minder goed ontwikkeld.

Ik moet er wel bijvermelden dat ik door een stomme fout van mijzelf, waarvoor ik me diep schaam, een aanval gedaan heb op het shiroji van enkele koi. De fout is stilaan rechtgezet, en de tijd zal dit foutje vergeven. Ik ga niet zeggen welk foutje ik heb gemaakt, want zoals gezegd, ik schaam me diep. Maar diegenen die zonder fouten zijn, verhef je stem….en zoals ik altijd zeg, als je niets doet, kan je ook niets misdoen….

Ik zal tevens ook stilaan de prijzen gaan aanpassen op de site, gebaseerd op de ontwikkelingen van de koi. Als er geen prijs bij vermeld is, kan dit 2 dingen betekenen. Ofwel is de kwaliteit van de koi op dit ogenblik niet in overeenstemming met de realiteit en wil ik er nog geen prijs op plakken totdat deze weer in orde is, zoals bij koi 1409005, ofwel is de koi vrij prijzig zoals bij koi 1411026, en dan moet je maar even contact opnemen.

In de loop van de volgende week zal ik ook alle andere koi opnieuw evalueren en voorzien van een prijskaartje. Zo gauw ik dit nieuwsitem op de site heb geplaatst, ga ik me klaarmaken voor de Belgische koishow. Kom gerust naar onze stand op nummer 5, en maak ook kans om de tosai tancho van Sakai FF te winnen.

Reacties