Update enkele koi

Update enkele koiHet was vandaag een mooie dag om de koi even te controleren, en tegelijkertijd een nieuwe update te maken van enkele koi.

Eén van de eerste koi die ik te gebowld heb was deze goshiki van Takigawa met een respectabele lengte van 65 cm. Zo gezond als een koi maar kan zijn, blinken als een spiegeltje en ze blijft me na al die tijd nog steeds bekoren.

Ik herinner me nog als de dag van gisteren dat ik deze goshiki aankocht. Het was in een wip en een zucht geflikt. Ik geloof niet dat het 3 seconden geduurd heeft, want het was een koi die ik gewoon graag zag. Zijn algehele uitstraling sprak me ontzettend aan, en ik wou eens iets anders dan een gosanke.

Ondertussen kan je zeggen dat ze het bijzonder goed heeft gedaan, en voor velen zal het een verrijking van de vijver zijn, tussen al het andere geweld. Goshiki zijn zeer gewild in Japan en genieten vrij veel waardering.

Moesten er mensen zijn die toch interesse hebben in deze bijzonder mooie goshiki, dan mogen ze me altijd contacteren. Ze verblijft momenteel in onze verwarmde vijver en kan daar natuurlijk verblijven tot het voorjaar.

Meer afbeeldingen

Reacties

3 reacties tot nog toe

Goshiki zegt me eigenlijk niets, maar bij het zien van deze dame ben ik vrij verrast. Prachtig beest in ieder geval, als je ze niet kwijt geraakt mag ze gerust haar rondjes hier komen maken Luc... Mooi mooi, mooi.

kurt on 28/12/2012 12:51

Je kunt altijd proberen Kurt, maar gratis zal niet lukken vrees ik. Of heb ik je verkeerd begrepen?

Mooie goshiki van Takigawa, maar ik ga me wijselijk van commentaar onthouden . . . Wat zou dat te betekenen hebben?

Martin on 29/12/2012 00:12

Voor mij zou dat veel betekenen Martin, het is en blijft voor mij een leerschool...

kurt on 29/12/2012 07:44