Update oude bekenden.

Update oude bekenden.Als je de kans krijgt om je oudste aankopen na enkele jaren opnieuw te bekijken, dan doe je dit met liefde en plezier.

Het gaat hier misschien over koi die niet iedereen kent, maar toch een groot gedeelte van mijn klanten zullen zich Goliath of Kiekeboe herinneren, de zusters van Helena en Hera. Zij hoorden bij de eerste aankopen in 2007, mijn eerste Japanreis en zijn nu allen in hun 5de levensjaar.

Het is dankbaar om te zien hoe ze zich ontwikkeld hebben. Het Jerommekes gehalte is zeer hoog, en ondanks het feit dat ze “slechts” rond de 70 cm zijn, ogen ze als echte Jumbo.

Hun schoonheid zit in hun majestueuze verschijning, hun absolute dominante krachtuitstraling gekoppeld aan een rijkdom van intense kleuren, verpakt in een verrukkelijk blinkende huidkwaliteit, teri genaamd.

De filmpjes zeggen genoeg en laten er geen gras over groeien. Zij hebben hun volwassenheid en eigenheid bereikt, en hoeven geen verdere beoordeling meer. Zij hebben het gemaakt en zullen blijven rondzwemmen als trotse vijverbewoners.

In deze vijver, die volledig onder begeleiding van Ben staat, kan je zien dat opbouw van nisai naar jumbo haalbaar is. Naast Wakana en Clarissa zijn dit echte sieraden in je vijver.

Goliath-01
Goliath-02
Kiekeboe

Meer afbeeldingen

Reacties

1 reactie tot nog toe

Volgens mij was de zwarte verf nog niet droog toen deze bovenkwam,prachtig gewoon .

Johan on 04/08/2011 09:58