Uw Nieuwjaar 2009

Uw Nieuwjaar 2009Om even verder te borduren op de woorden van Janus Arony: "In de dromen en in de liefde is niets onmogelijk”,(Noëlle) wil ik eventjes verder daarop inhaken en de zin lichtjes aanpassen met: "In de dromen en bij interkoi is in 2009 niets onmogelijk”..

Wat bedoelen wij hiermee
Misschien heb je wel een wens, en wil je deze of die koi heel graag aankopen. Misschien ben je wel heimelijk verliefd op die kohaku of die Showa, maar durf je de stap niet te wagen. Misschien ben je wat terughoudend door de economische spanningen. Misschien vind je de koi te duur, of misschien zijn er andere omstandigheden waarom je de beslissing niet durft te nemen….

Schrijf je wensen op in een mail, stuur ons deze door en probeer samen met ons een geschikte formule te vinden om jou droom toch werkelijkheid te maken. Wij staan deze week en de daaropvolgende week volledig open (t.e.m. 9-01-09), om mee te denken met jou wensen. Probeer zelf je nieuwnaarscadeau samen te stellen en iedere communicatie met ons aan te gaan. Wij zullen er in ieder alles aan doen om je niet teleur te stellen.

DIT KAN JOU BESTE NIEUWJAARSCADEAU ZIJN, DAT WE PERSOONLIJK AAN JE WILLEN AANBIEDEN

Luc, Rini en Ben

Reacties

7 reacties tot nog toe

Dag Luc, ik weet niet wat het initiatief van jou inhoud, maar uit ervaring weet ik dat het niet uit de lucht gegrepen is, en dat het vermoedelijk iets is dat we zelf niet kunnen verzonnen krijgen. Je mag van mij vandaag zeker een mail verwachten

Johan on 30/12/2008 10:48

Van mij mag je vandaag ook een mail verwachten. Klinkt het niet, dan botst het maar. Ik heb zoveel koiwensen bij interkoi dat ik deze kans zeker niet voorbij zal laten gaan.

Claudia on 30/12/2008 10:49

Dag Luc vind het een zeer mooi initiatief en ga er zeker op reageren.Ik heb nog zeer veel koiwensen en nu k gekozen heb voor interkoi doet me zeer veel plezier.Gewoon iedere dag de site en de nieuwtjes volgen word stillaan een routine.Ik wens jou en je familie,Rini en Ben een goed eindejaar!!

Frank Claessens on 30/12/2008 15:53

hoi
mannen ben al uren aan het denken . hoe ik het
hele bestand van jullie bij mij kan krijgen. haaa haaa
mooi gebaar en ik hoop dat je iedereen zijn wens mag laten uitkomen.
allemaal een fijn gezond en vooral mooi koi jaar gewenst.
groetjes john en ans

john en ans de leur on 30/12/2008 16:41

Dan John, spijtig dat ik je zaterdag gemist heb. Laat je wens maar komen. Ik heb al enkele mensen gelukkig gemaakt, dus het is nu de moment....

luc on 30/12/2008 19:53

ja luc dat was zeker spijtig dat je de 6 hoge heren uit het westen heb moeten missen hihihi
Maar we zijn zeer zeer gastvrij ontvangen door rinie [top]
was jammer dat we niet goed in de buiten bakken konden kijken maar dat komt zeker van de zomer wel.
eindelijk een dealer waar je niet na 15 minuten weer buiten staat omdat het allemaal tegenvalt want in je binnen bakken zwemt wekkelijk topkoi.
in 2009 gaan we eerst maar eens proberen om de energie rekening weg te werken tergrote van een jumbo goromo pffff
als dat allemaal gelukt is kom ik zeker kijken voor een van de tosai matsue die je heb zitten .
gun van uit hier dat iedereen zijn wens uit komt en dat we nu eens een warm stabiel koi jaar hebben

groet dirk

dirk on 30/12/2008 20:42

Wat een bijzondere actie weer! Dit is een zo'n echte 'Interkoi'-actie...

Hoe je 't steeds bedacht krijgt Luc, complimenten!

Groet,

Noëlle on 31/12/2008 10:45