Van binnen naar buiten.

Van binnen naar buiten.Nu zaterdag is het de grote dag voor de koi die nog binnenzitten.

Zoals je kan zien heb ik alle koi die niet verkocht zijn en nog binnen zitten onder de knop "nieuwe aanwinsten" gezet.

Zo is het min of meer duidelijk welke koi er naar buiten gaan. Wie nog graag gebruik maakt van de gelegenheid om één van deze koi aan te kopen, kan zaterdag het beste even langskomen. De vermelde prijzen zijn alleen geldig indien de koi opgehaald wordt nu zaterdag, en voor de zekerheid: deze zijn niet cummuleerbaar met andere acties, omruilingen of promoties.

Het is een mooie collectie, daar ben ik van overtuigd, en ik ben zeker van de goede evolutie van deze koi voor de toekomst, envenals de potentie die deze koi bezitten om groot te worden.

Je mag het vergelijken met de koi die ik gisteren in het nieuwsitem heb getoont. Of ze dezelfde ontwikkeling kunnen maken, is geen vraag maar een zekerheid. Alles hangt natuurlijk af van de omstandigheden van vijveren.

Wat misschien interessant is om te zien nu zaterdag is deze vijver waar ik alle overblijvende koi heb samengezet die voor de kleinere beurs bedoeld zijn. Er zitten nog een groot aantal aangename koi bij die goed geacclimatisseerd zijn. En wat te denken van deze zee van kleuren.


Reacties

6 reacties tot nog toe

Ik krijg zaterdag veel volk, en ik zou een koffiedame kunnen gebruiken om voor koffie etc. te zorgen. Iemand interesse om te komen helpen ? Mijn dank is groot...

luc on 03/04/2014 11:40

zal er zaterdag zijn....

Arjan on 03/04/2014 21:37

. . . ook om te fungeren als koffiedame, dat is beloofd!

Arjan on 03/04/2014 23:51

Dat moet ik zien! Ik ben er tot ca 12.30 Arjan... Je neemt een jurk mee? Haar in de paardenstaart... Ik zorg voor de foto's dan hahahaha!

Matthijs on 04/04/2014 06:58

Hahahahah om koffie op te drinken idd. Moet Luc even de andere arjan mailen.

@Matthijs dan zullen wij er nog niet zijn denk dat wij er rond 13.30 zijn.

Arjan on 04/04/2014 20:54

ben alvast mattetaart gaan halen voor bij de koffie,tot straks

jurgen on 05/04/2014 10:32