Van grote klasse.

Van grote klasse.Volgens Ben, en ook van mij en misschien nog enkele anderen, is er bijna nooit een zo hoogwaardige selectie gepresenteerd als op de veiling van Momotaro op 3 oktober.

Ik heb het één en ander nu stilaan bekeken en heb mijn voelhorens kunnen voeden. Ik weet nu ongeveer wat de plannen zijn en zal proberen die te verwezenlijken.

In het kort samengevat geeft Narita niet prijs wat ik wil zien. Het zal dus vanuit de verrassingen moeten komen die niet te zien zijn. Afwachten is dus de boodschap.

Momotaro laat alles redelijk goed zien met degelijke filmpjes.Sakai is onvoorspelbaar en de goede koi op de veiling onbetaalbaar, tenzij er iets gebeurd dat je als een meevaller kan beschouwen.

Momotaro zal dus het voornaamste doelwit worden. Ik ben nu eenmaal Momotaro minded en dat zal zo voorlopig blijven.

Ben heeft gedurende bijna een ganse dag alle koi bestudeerd, bekeken en nog eens bekeken, met vooral de filmpjes waar je het meeste op kunt zien. Zijn besluit staat vast: Ik kan me niet herinneren dat er zo veel koi aangeboden werden met zo veel potentie !

Hij komt met 95 koi op de proppen die hij allemaal zo minitieus mogelijk bekeken heeft. In het echt zullen deze nog mee of tegen kunnen vallen, maar hier heb je alle 95 kandidaten op een rijtje.

Waar wordt naar gekeken ?
Eerst en vooral de huidkwaliteit in combinatie met de body.
Het patroon dat altijd een rol speelt.
Vooral hetgeen de koi niet altijd laat zien...het toekomstperspectief.

Indien je interesse hebt voor één of andere koi, gelieve me dan te contacteren. Het kort op, het is bijna tijd om te vertrekken. De boog staat gespannen, het geweer staat op scherp. Ik heb mijn speerpunten al gelegd, maar owee...


Meer afbeeldingen

Reacties