Veiling Momotaro 11 November.

Veiling Momotaro 11 November.Op 11 november wordt er de laatste veiling van dit jaar gehouden op de Momotaro Koi Farm.

Naar goede gewoonte zal ik de informatie over deze veiling aan u doorgeven. Op deze veiling worden ook de eerste nakomelingen van de nieuwe Showa bloedlijn gepresenteerd. Deze bloedlijn is een combinatie van Mako - Shiro Showa en Bentley. De juiste stamboom zal ik proberen tegen morgen binnen te hebben.

Ik begin vandaag in ieder geval met de nisai tancho's die aangeboden worden. Voelt iemand zich geroepen om een bod te doen op een tancho, gelieve mij een mail te sturen met het bod dat hij wil en op welke koi. Ik heb in mijn dossier een berekening staan, zodat ik onmiddellijk de juiste calculatie heb, tot hoeveel yen ik kan bieden op de auction, inclusief alle kosten van transport, commissielonen en andere.

Ter informatie: Ik heb met Maeda San een gesprek gehad over de tancho vlek bij de Momotaro tancho's, en die beweert dat deze wel meegroeit met de koi. Dit is bevestigd door Rob van Majestic koi. Dit enkel ter info...

Ik moet er nog even bij vertellen, dat ik aan Daisuke gevraagd heb om de vissen in Japan te laten verblijven tot april volgend jaar. Ik heb hier nog geen sluitend antwoord op ontvangen, maar dat zal één van de volgende dagen wel komen. Ik hou je in ieder geval op de hoogte.

De respectievelijke films van de Tancho vind je hier:

tancho_01
tancho_02
tancho_03
tancho_04
tancho_05


Reacties

3 reacties tot nog toe

nummer 1 tancho sanke
2 rode stip mooi in het midden
4 gin rin mooi schijnend


maar mij te veel risico nu

bernd on 29/10/2008 19:00

Ik doe niet mee maar zou persoonlijk voor Tancho 2 gaan. Mooie body en fraaie stip en mooi gecentreerd.

Ton on 29/10/2008 20:53

voor mij 1 en 3

Ben Doorakkers on 31/10/2008 20:08