Veiling Momotaro 11 November

Veiling Momotaro 11 November

Op 11 november wordt er de laatste veiling van dit jaar gehouden op de Momotaro Koi Farm.

Naar goede gewoonte zal ik de informatie over deze veiling aan u doorgeven. Op deze veiling worden ook de eerste nakomelingen van de nieuwe Showa bloedlijn gepresenteerd. Deze bloedlijn is een combinatie van Mako - Shiro Showa en Bentley. De juiste stamboom zal ik proberen tegen morgen binnen te hebben.

Ik begin vandaag in ieder geval met de nisai tancho's die aangeboden worden. Voelt iemand zich geroepen om een bod te doen op een tancho, gelieve mij een mail te sturen met het bod dat hij wil en op welke koi. Ik heb in mijn dossier een berekening staan, zodat ik onmiddellijk de juiste calculatie heb, tot hoeveel yen ik kan bieden op de auction, inclusief alle kosten van transport, commissielonen en andere.

Ter informatie: Ik heb met Maeda San een gesprek gehad over de tancho vlek bij de Momotaro tancho's, en die beweert dat deze wel meegroeit met de koi. Dit is bevestigd door Rob van Majestic koi. Dit enkel ter info...

Ik moet er nog even bij vertellen, dat ik aan Daisuke gevraagd heb om de vissen in Japan te laten verblijven tot april volgend jaar. Ik heb hier nog geen sluitend antwoord op ontvangen, maar dat zal één van de volgende dagen wel komen. Ik hou je in ieder geval op de hoogte.

De respectievelijke films van de Tancho vind je hier:

tancho_01

tancho_02

tancho_03

tancho_04

tancho_05

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml