Veiling Momotaro 9 april

Veiling Momotaro 9 aprilEr is ditmaal een hele variatie in het gamma van Momotaro, en het is mooi dat je de aangeboden koi kan zien onder hun respectievelijke oyakoi.

Vandaag zet ik de nisai kohaku van de Mako bloedlijn, de showa uit de Mako bloedlijn, en nog 2 tancho online. Straks of morgen zal ik de resterende tosai nog even op de website zetten.

Ben je het met me eens dat de aangeboden koi van een hoogstaande kwaliteit zijn, met een massieve body, schitterende huidkwaliteit, en respectabele lengte ? De patronen zijn gevarieerd, waaronder zowel stappen patronen als andere patronen, maar vooral de algemene uitstraling van ieder afzonderlijk laat veel plaats voor fantasie naar de toekomst.

Vermoedelijk zullen deze schoonheden voor weinig mensen voorbestemd zijn, en zal ik weinig kunnen inbrengen tegenover het machtige Aziatische blok. Maar wie niet waagt, niet wint.

Zijn er onder jullie toch mensen die zich geroepen voelen om een kans te wagen ? Je kent mijn emailadres, en als je het niet kent, kom je het zo te weten. Onderaan de website links staat alle informatie.

Bekijk ook de andere veiling aanbiedingen
De kohaku uit de TM bloedlijn
De tosai showa uit de Mako bloedlijn
De tosai en nisai sanke uit de Mako bloedlijn en enkele outsiders


Meer afbeeldingen

Reacties

4 reacties tot nog toe

Showa nummer 2.... helemaal mijn type vis.

Arjan on 28/03/2013 08:32

Waarom dan geen bod op uitbrengen, Arjan? Go for it!

Martin on 28/03/2013 13:49

Momenteel heb ik het geld voor een ander project achter de hand. Mijn Alfa Giulia Nuova staat al 2 jaar te wachten en gaat nu eindelijk naar de spuiter. Als de auto gereed is zal ik een soort gelijke vis kopen... Ik denk dat een vis van deze kwaliteiten toch zomaar een 3 of meer duizend kan gaan kosten.

Juiste vis, verkeerd moment :-(

Arjan on 28/03/2013 21:01

Wat jammer Arjan, niet van de auto (wel integendeel), maar wel van de beoogde vis.

Martin on 29/03/2013 00:42