Veiling Momotaro - Sakai FF

Veiling Momotaro - Sakai FF

Voor mensen die eventueel interesse hebben om een bod te doen op de veilingkoi van Momotaro, gelieve me te contacteren. Het is mogelijk dat ik de veiling van Sakai ook meedoen, maar dat is nog niet zeker.

Om er een menselijke prijs op te plakken is bijna onmogelijk, maar ik kan je wel informeren in verband met een mogelijke kans om de koi aan te kopen.

De enige raad die ik kan geven is dat je niet naar de beste koi moet kijken, want dan vang je sowieso bot. Probeer er die koi uit te halen waarvan je denkt dat het nog haalbaar zou kunnen zijn.

Momotaro veiling dinsdag 5 april

Sakai veiling woensdag 6 april

Zelf vinden wij het op dit ogenblik een bijzonder moeilijke selectie en we hebben moeite om de koi te beoordelen, vooral omdat er geen filmpjes getoond worden bij sommige koi. We willen toch iets meer zien dan een foto om een koi te kunnen beoordelen.

Wil je één van de doitsu karashigoi, een akamuji of een doitsu hariwake met een tancho achtige witte stip, dan is nu je kans aangebroken.

Ik heb al verschillende malen de prijs gevraagd, maar ik werd telkens rood achter de oren bij het antwoord. Misschien heb je nu kans, wie weet. Het zijn vierjarige buffels en ik ben benieuwd wat ze qua prijs gaan doen.

Een groot deel van het aanbod bestaat ook uit mannelijke koi, zowel tosai als nisai. De beste mannelijke koi heb ik echter al in Arendonk zitten, en dat kan je zien, die kans heb ik me niet laten ontglippen.

Kijk en vergelijk. Zonde dat ik zo een veiling als die van Momotaro niet kan houden…

De Dynamite Oshiba bloodline, waarvan ik een foto heb toegevoegd is een kohaku uit de Sakai FF stal, en dat is altijd een opsteker.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml