Veiling tosai Momotaro

Veiling tosai MomotaroWie heeft er interesse om te investeren in een tosai van Momotaro.

Op donderdag 5 maart zal de volgende veiling plaatsvinden met een groot assortiment nieuwe tosai.

Ik zal aanwezig zijn om "de honneurs" waar te nemen, maar vanaf nu doe ik het voortaan op een andere manier. Ik zal zelf geen koi van de veiling meer inkopen. Er bestaat teveel onzekerheid over de eventuele verkoop van deze koi, en het risico door de verhoogde prijzen van de laatste jaren wordt te groot.

Wie graag een koi van de veiling wil zal zelf het bedrag moeten doorgeven wat hij ervoor wil geven, anders zullen er geen veilingkoi meer gekocht worden. Met andere woorden: ik verschuif het risico…

Wie graag informatie ontvangt hoe dit in zijn werk gaat, moet in de loop van de volgende weken even contact met mij opnemen, dan krijg je een volledig overzicht van de mogelijkheden en de voorwaarden.

Ik heb al enkele koi online gezet van de veiling, en zoals je kan zien zitten er verschillende mannelijke koi bij en tevens vrij kleine tosai. HIer liggen natuurlijk meer mogelijkheden, vermits deze nog niet op dezelde hoogte ingeschat worden als de vrouwelijke koi…. voorlopig toch nog niet.

Bovendien zie je een nieuwe evolutie, namelijk dat er weer meer aandacht wordt gegeven aan de sanke. Deze werd de laatste jaren wat verwaarloosd, maar blijkbaar hebben ze een nieuw ouderdier dat veelbelovend is, namelijk RyuYin.

De koi staan momenteel nog niet online, en dit zijn maar enkele voorbeelden. Zogauw ze online komen, zal ik je op de hoogte brengen. Ik leef er weer volledig naartoe….

Zondagavond - Einde van de actie Bundel je krachten. Na zondagavond worden definitief de laatste orders geaccepteerd. Nadien zullen de nieuwe prijzen van toepassing zijn.
Meer afbeeldingen

Reacties