Verbouwingswerken nr. 2

Verbouwingswerken nr. 2Al gauw was ik mij bewust van het feit dat 4 quarantainebakjes niet genoeg waren om de aangekochte koi een goede opvang te geven.

Hier moest dringend iets aan gedaan worden, want zelfs nu nog krijg ik het benauwd als ik koi in kleine bakjes zie zwemmen. Het is niet aan mij besteed, ik kan het niet maar vooral ik wil het niet…ik krijg steeds een onbehaaglijk gevoel…

Binnen de kortste keren waren de plannen en afspraken gemaakt om de 2 grote buitenvijvers, die ik nu vijver 4 en vijver 5 noem te bouwen. Ik liet er geen gras over groeien, want het geluk was aan mijn zijde. Het huis naast B-Sign werd verkocht, en ik onderhandelde al bij het ondertekenen van het contract dat ik de achterliggende tuin onmiddellijk mocht gebruiken, al voor het definitieve beschrijf bij de notaris geregeld was.

Een goede zet zo bleek, want zo kon ik onmiddellijk beginnen met de toch wel serieuze verbouwingswerken. Als ik in de eigenschappen van de foto's ga kijken denk ik dat we al onmiddellijk in februari na de opening begonnen zijn, en volgens deze gegevens werden de vijvers al op 25 maart in gebruik genomen.

Technisch ben ik een dikke nul, maar organiseren, dat kan ik, en ook nog een paar andere dingen…Ik was bijzonder trots op mijn 2 grote vijvers van 40-45 kuub ieder, maar al snel kwam ik tot de ontdekking dat er meer nodig was om goede koi aan te kopen en te verkopen.

Laat me eerst wat genieten van het vele werk dat ik hierin heb gestoken, in een volgend nieuwsitem kom ik met de derde verbouwing op de proppen….

Ik maakte in die tijd gelukkig al veel digitale foto's en heb zelfs enkele filmpjes bewaard. Veel is het niet, maar toch altijd mooi om dit kortfilmpje te zien.

Bij het zien van de foto's kan je opmerken dat ik toen al mijn kleinkinderen betrok in al wat ik deed…ik kijk er met plezier naar terug.

NIET VERGETEN: bundel je krachten
Belangrijk: bestel voor 15 februari. Wees dankbaar en maak er gebruik van....


Meer afbeeldingen

Reacties