Verdere informatie Blauwe Bowls.

Verdere informatie Blauwe Bowls.Ik heb zojuist bericht binnengekregen dat de blauwe bowls verwacht worden rond 9 september.

Ik verwijs hiervoor naar het nieuwsitem van 28-06-13. Na de perikelen om ze verstuurd te krijgen, heeft Narita het heft in handen genomen en werden ze uiteindelijk verstuurd.

Voor mensen die van de gelegenheid nog gebruik willen maken, geef ik nog even de prijs door van deze bowls met de afmeting. De aanbieding blijft dezelfde totdat ze aangekomen zijn, daarna gaan ze naar een normale verkoopprijs. De opgegeven maten zijn breedte boven x breedte onder x hoogte.

Summit bowl S100
Size 940/900/500
prijs: 365 euro

Door een ondoordachte handeling die ik niet verder zal uitleggen, ben ik het overzicht kwijt van de mensen die al gebruik gemaakt hebben van dit aanbod. Diegenen die ik uit mijn hoofd nog weet, zijn op de hoogte gebracht. Diegenen die geen mail van mij aangekregen hebben in verband met de aankomst van de blauwe bowls, gelieve mij alsnog een mail te sturen.

Voor mensen die een originele blauwe bowl wensen te bestellen, stuur me een mail voor 9 september, om nog gebruik te maken van deze aanbieding.

Reacties

2 reacties tot nog toe

Ha het is in orde gekomen ,de mensen die er graag 1 zouden kopen zullen wel moeite doen want het is zeer moeilijk om aan de echte jap bowls te geraken .
Dus 1 is er al verkocht hehe .Het is ook een beetje een colectorsitem .grtjs

paul on 21/08/2013 08:25

Ook al zijn die enige echte Japanse bowls verre van goedkoop, door sommige critici langs de zijlijn zelfs als "goud"duur bestempeld, toch vind ik dat dit initiatief van Luc, dat vermoedelijk wel de nodige tijd en administratieve inspanningen heeft gevergd, alle respect en appreciatie verdient.
Persoonlijk heb ik trouwens geen minuut getwijfeld om er zo eentje aan te kopen. Mijn jumbo koi zullen er zich alvast wat meer op hun gemak in voelen als ze moeten gebowld worden, en dat alleen is voor mij al een voldoende reden.

Martin on 22/08/2013 01:15