Voerderautomaat.

Voerderautomaat.Ik heb deze week enkele voederautomaten besteld bij FIAP.

Dit is een Duitse vennootschap waar ik vroeger de bandvoerautomaten besteldde. Het systeem is ongeveer hetzelfde als de befaamde koicafé voerautomaat. Ik wil deze eens uitproberen, want de prijs is vrij sterk. Over het algemeen zijn de producten van Fiap van goede kwaliteit.

Ik heb er 10 gekocht, en wil er binnen 3 installeren. De andere wil ik aanbieden aan wie ook interesse heeft in dit voerapparaat. Hier zie je een filmpje van de automaat. De gegevens die mij doorgegeven zijn, zijn de volgende:• Volautomatische voedermachine
• Tot zeven keer per dag voeren
• Instelbare snelheid en breedte-instelling
• UV-bestendig
• 3,000 g voedsel opslagcapaciteit met veringsysteem
• Wordt geleverd als bouwpakket met montagehandleiding

Wie interesse heeft om er ééntje te bestellen, kan dit doen via www.koiroyal.be. Ik zal het voerapparaat aanbieden op 2 verschillende manieren:

Aanbod 1
Je koopt de voedermachine in de aanbieding voor 139 euro (zolang de voorraad strekt)
Registreer je op koiroyal.be en bestel via deze link

Aanbod 2
Je koopt de voedermachine in de aanbieding voor 169 euro, en je krijgt er gratis 1 zak zomervoer probites summer bij cadeau van 3 kg. (waarde 49 euro)
Registreer je op koiroyal.be en bestel via deze link

Zelf ben ik momenteel op fietsvakantie in de buurt van Zutphen. Ik herken verschillende plaatsen hier in de buurt van klanten die uit deze regio komen...Dieren, Zutpfen, Lochem, Lichtervelde, Doetinchem, Hengelo. Een zeer mooie en nette streek. Wie overnachten in Almen, een klein plaatsje in de buurt van Bronkhorst, het kleinste dorpje van Nederland met 160 inwoners. Hotel is tiptop in orde, bediening en eten perfect...een aanrader voor fietsliefhebbers....


Reacties

8 reacties tot nog toe

Luc; Ik wil er een stuur je er me een op ?
Mvg Bart

bart on 14/05/2014 12:36

Hoi Luc,
Ik wil er ook eentje incl voer. Welke kleuren zijn er. Indien mogelijk graag een grijze.
JdD uit B.

John on 14/05/2014 12:50

Luc,

Jij zegt tot 7 keer voeren per dag maar in het filmpje staat tot 4 keer voeren per dag. Hoe zit dat precies??

Johan H. on 14/05/2014 14:13

Hoi Luc,

Ik heb er 1 besteld (incl voer). Als het kan graag een grijze of zwarte.
gr
Karel

Karel on 14/05/2014 15:10

mensen, wil je je aub registeren op koiroyal en via www.koiroyal.be bestellen aub. Het maakt het voor mij veel eenvoudiger.

Je kan tot 7 keer voeren staat er in de brochure. Ik vermoed dat het filmjpe al wat ouder is, maar 4 keer per dag zou ook meer dan genoeg zijn. Over de kleuren kan ik niets zeggen, want volgens mij zijn het allemaal natuurgroene. Maar je kan ook verf kopen en schilderen....

luc on 14/05/2014 16:41

Had het maar gezegt had ik de koffie klaar..

ronald on 14/05/2014 20:58

Hoi Ronald, ik ben door verschillende klanten uitgenodigd, en sta versteld van de gastvrijheid. Het geeft een geweldig goed gevoel, en extra punten voor de Nederlandse gastvrijheid.

Het is zelfs zo dat ik morgen ben uitgenodigd vlak bij Doetinchem om te komen eten in het restaurant van de klant...

Het maakt me heel blij.

luc on 14/05/2014 22:32

Hoi Luc,
Ik heb hem besteld incl 3kg voer. Graag een blauwe of een grijze als er een keuze is, anders ga ik hem schilderen, maar liever niet. Ik neem hem wel mee als ik mn grinrin tancho op kom halen.
Mvrgr (JdD uit B)

John on 15/05/2014 13:05