Voila, ik ben klaar voor de winter

Voila, ik ben klaar voor de winter

Deze morgen heb ik de overkappingen op de vijvers gemaakt, en nu zitten alle koi lekker op 19° tot volgend voorjaar.

Het systeem werkt perfect, en ik kan op een halfuurtje een kap in elkaar steken. nu nog de showers omwikkelen met noppenfolie zodat ze niet te veel kou opvangen, en we kunnen op onze beide oren slapen.

Als je wil weten hoe de koi het vinden onder een polycarbonaatafdakje en verwarmd met een warmtepomp, kijk dan even op dit filmpje. Ze hebben er geen problemen mee en soeperen lekker rustig de korreltjes frostbites op.

Wat betreft de warmtepomp, die werkt nu optimaal. Er is iemand speciaal uit Brussel gekomen om de juiste parameters in te stellen, en het was in orde. Nu werkt ze reeds 4 dagen zonder onderbreking en kan makkelijk 19° warmte opwekken op dit ogenblik met een zeer miniem verbruik. Eind volgende week zal ik een overzicht op de site zetten van het verbruik, want met de beginstrubbelingen is het op dit moment geen juiste weergave. Op dit moment, met de foutieve instellingen en het toch niet al te koude weer zit ik op een verbruik van 12,71 euro, gerekend aan 20 eurocent/Kw (ex BTW)

Ze zijn ook bezig om de zonnepanelen aan te sluiten, zodat dit werkje ook weer achter de rug is.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml