Voor de eerste keer in Arcen

Voor de eerste keer in ArcenInterkoi Arendonk zal voor de eerste keer aanwezig zijn in Arcen.

Na onze deelname in Hilvarenbeek waar we de een flink aantal prijzen hebben behaald, waaronder de major champion, onze deelname in Hasselt, met andere koi en toch een groot aantal prijzen, gaan we nu proberen om in Arcen een goed resultaat neer te zetten.

We hebben 2 grote vats besteld en je kan ons bezoeken op onze stand (nr. 126 aangeduid op de foto). Interkoi Brakel en Interkoi Almere zullen beide ook aanwezig zijn in onze showtent. Voor diegenen die interesse hebben om kennis te maken is het een unieke gelegenheid. Wij zullen geen koi te koop aanbieden in onze stand, vermits wij dit niet verantwoord vinden ten opzichte van de vissen. De stresstoestand is een negatieve faktor, en ik hoop dat de echte koiliefhebbers hier alle begrip voor kunnen opbrengen. We zullen enkele in voorraad zijnde Clarity skimmers CL 3 meenemen en tijdens de show in Arcen in promotie voorstellen.

download hier uw gratis kortings kaart en ontvang 20% korting op de entreeprijs van de hollandkoishow 2009 te arcen

Reacties

5 reacties tot nog toe

Hoi Luc,

Mag wel zeggen dat je de betere plek op Arcen hebt!
Doorgaans zitten daar op die plek al een paar jaar achterelkaar de mensen met de dikke prijzen.Zal geen namen noemen,maar waarschijnlijk weet je het wel.
Geen vissen verkopen op de show,van mij part verbieden ze dat trouwens,verdient alle lof!
Enne over die skimmers,kom op Zondag wel een tijdje bij je in de stand staan skimmers verkopen als ze er nog staan.Kan wel van de daken schreeuwen hoe
geweldig die skimmers zijn.Kan er nog steeds niet over uit wat er in de vijver gebeurt.En het water was al goed!
Koi houden is echt water managment geworden! Ze zijn al op zoek waar de ozon zit.......
Zie jullie op Arcen!

gr.jack


jack on 08/07/2009 21:07

@Luc,
Nu reeds heel veel succes toegewenst met de ingezette koi op de show in Arcen. Heb zo het voorgevoel dat het deze keer een schot in de roos zal zijn.
Wait and see . . .

@Jack,
Heb me daarnet, na lang wikken en wegen, ook maar zo'n clarity proteine skimmer CL10 aangeschaft, en ben voorlopig dus erg in mijn nopjes bij het lezen van uw positieve commentaar op de werking van dit toestel. Moet hem nog installeren, maar verwacht er veel van gezien het vrij hoge nitraat- en fosfaatgehalte (annex het onvermijdelijke opppervlakteschuim) in mijn vijver. Hoop in elk geval dat ik je gelijk zal moeten geven.
Ik ga ook op zondag naar de show in Arcen, en hoop dus (na onze schriftelijke contacten via de Reacties) dat ik je daar in de namiddag eens mag ontmoeten.
Ook nog eens bedankt voor uw nuttige info over de Duitse firma van de planteneilanden; dit zou wel eens goed van pas kunnen komen.

Greetz, Martin.

Martin on 09/07/2009 00:09


@ Martin,

Goede beslissing Martin,eerlijk waar.Krijg je geen spijt van!
Ik blijf me verbazen over de skimmer,en geen schuim meer op de vijver.
Alleen nog even de juiste pomp bij zoeken,er moet toch 10 kuub door!
Wie weet tot op Arcen.

gr.Jack.

jack on 09/07/2009 20:56

Succes Luc!
ik zal er waarschijnlijk zondag zijn!

Matthijs on 09/07/2009 21:08

ik zal ook zeker aanwezig zijn op Arcen, ik kom er enkele jaren maar nudat Interkoi aanwezig is. zijn we er zeker weer bij.

stephan on 09/07/2009 22:29