Voor sommigen onder jullie...

Voor sommigen onder jullie...De rust is weergekeerd in het huis en dan heb je weer ruimte om wat informatie door te geven over de toestand van de koi.

Op bijgevoegde foto die ik zojuist heb getrokken zie je de grote meisjes in hun sauna tegen valavond genieten van een lekker brokje. En ze lusten het hoor...na eventjes niet gevoerd te hebben, zijn de waterwaardes 100% in orde en kan het voeren rustig aan weer opgebouwd worden.

Op de volgende foto's zie je dat ik wat veranderingswerken in de hal aan het doen ben. Ik heb wat hekwerk laten maken door mijn vriend Willem van Interkoi Veldhoven en ik moet zeggen Willem, chapeau, dat is echt netjes gedaan. Vakwerk eerste klas, en dit zeg ik niet omdat je een interkoi dealer bent. Boven het hekwerk heb ik wat riet gespannen, zodat er een grotere afscheiding komt tussen koi en hal, zonder dat het storend is.

Om enkele mensen te plezieren heb ik enkele filmpjes gemaakt, zodat ze regelmatig hun aankopen van de veiling kunnen bewonderen.

Deze is voor Danny en Lut
En deze ook.
Deze kleine sanke is voor Ben
Deze was voor mij, maar de koi van Ton en Danny moesten de boel verpesten.
Deze is voor Huck
Deze is voor Ton die nu in Slovenïe zit.
Deze is voor diegene die een prachtige sanke gemist hebben.
Deze ook + de 64 showa reeks
Deze voor de shiro en Yamatoya liefhebbers.
Deze is voor Ton en Willem

Meer afbeeldingen

Reacties

11 reacties tot nog toe

Ik zie dat er op dit ogenblik 10 mensen aan het kijken zijn...(17.40 uur). Tof dat jullie er zijn. Als je dit leest geef dan eens een seintje, zodat ik weet wie jullie zijn...

luc on 03/12/2008 17:41

Vanuit Slovenie :-) Mooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ton on 03/12/2008 17:47

Lang geleden dat ik geweest ben, maar nu ben ik er weer. Danny en Lut moeten tevreden zijn, want dat is geen gewone showa op zijn 15 maanden, en dan die Sanke van Ben, en wat ik persoonlijk heel mooi vind, zijn die kumunrio's of hoe schrijf je dat. Dat zijn snoepertjes.

Claudia on 03/12/2008 17:47

Bij dezen luc..ik ben er nu even...
schitterende koi..en ja..inderdaad..voor de mensen die een prachtige sanke gemist hebben...het is en blijft een beauty..

Matthijs on 03/12/2008 17:51

Luc het zijn weer prachtige vissen en mooie filmpjes.
De shiro's zijn moeilijk te bekijken maar dat doen we de 13de wel
ben zeer benieuwd

Geerard on 03/12/2008 18:30

heerlijk om zo na werktijd mee te kunnen genieten .hoef ik ook niet te wachten tot zaterdag voor ik mijn schatje weer zie .

Ben Doorakkers on 03/12/2008 18:59

Ben komt Dini zaterdag pas weer thuis?
Rob

rob on 03/12/2008 19:20

schitterende beelden Luc maar bovenal prachtige vissen grtjs frank

frank claessens on 03/12/2008 19:25

Luc,

Bedankt voor de filmpjes. Mijn dochter (Davina) en ik hebben eens tesamen de foto's opgezocht in de foto album van Danny, van de showa en dan naar de fimpjes gekeken en het is een prachtige koi geworden. Danny had het even moeilijk. Ik ga je nog een persoonlijk mailtje sturen.

Groetjes,

Danny en Lut

Lut on 03/12/2008 19:48

Zo nu even wat meer tijd om te reageren... Wauw Ben wat is ze mooi! (Enne Rob, zijn vrouw heet Riny en de mijne Diny, voor er misverstanden ontstaan...:-) Voor Danny: dit is wel weer een mooi begin van het vervolg Danny en Lut! Wat een plaatje! Gaat helemaal goedkomen, let maar op. Van de zomer gaan jullie er weer echt van genieten! En voor Willem: Schitterende bliksemschicht! En heel mooi hekwerk... Spreek je nog wel even de dertiende hoop ik! Wil er meer van weten...

Ton on 03/12/2008 23:22

Proficiat Danny en Lut, in mijn ogen is uw aankoop de mooiste. Dat is gewoon een koi waar je niet naast kan kijken, die trekt gewoon de aandacht naar zich toe, en dat kom je niet vaak tegen.

Paul on 05/12/2008 12:31