Voorlopig laatste zaterdag

Voorlopig laatste zaterdagVoila, mijn laatste zaterdag is voorspoedig verlopen. Denk eraan dat ik de volgende 2 weken niet open ben, vermits ik in Japan zal zijn.

Ik zal het missen, mijn zaterdagen. Rini was weer in beste doen gisteren, en de aanwezigen hebben zich volgens mij flink geamuseerd. We hebben ons eventjes geoefend in het maken van een commercial voor mijn filmpjes, wat je in het overzichtsfilmpje zal kunnen zien.

Het was leuk oefenen en voor een goede uitspraak is Rini nooit verlegen. De bedoeling is dat ik misschien in de toekomst wat publiciteit ga maken via mijn filmpjes. Ik vind het leuk om te doen, en misschien brengt het nog wat geld in het laatje.

Wat is de bedoeling van een promotiefilmpje ? Mijn filmpjes worden vrij veel bekeken. Gewoonlijk ligt dit tussen de 150 en 600 keer, afhankelijk van de interesse. De bedoeling is dat ik een 10-20 seconden vooraf laat gaan, door een korte advertentie die met koi te maken hebben.

Mijn eerst proefstukje heb ik gisteren gemaakt en wat kan ik beter voor het eindejaar promoten dan het boek van Rini Groothuis, Nishikigoi Symfonie....Tijdens de wintermaanden kan ik mij wat toeleggen op dit onderdeel. Altijd plezierig om van datgene wat je graag doet, nog wat extra inkomsten te genereren.

Jordy en Richard kwamen van de regio Nijmegen om de inhoud van mijn bakki shower op te komen halen. Zij waren er blij mee en ik was blij dat ik het verkocht had. Beide partijen tevreden....

Marcel en Ruben hadden zich laten verleiden door de chagoi van Marudo. De vissen zwommen nog goed rond, bowlen was dus geen probleem, en koi overzetten op dit ogenblik al helemaal niet. Ze hadden ook nog interesse in een shiro van Okawa, en in plaats van één werden het er twee. Als toemaatje zagen ze nog een kohaku van Momotaro die de moeite om verder op te laten kweken waard was. Al bij al een geslaagde laatste zaterdag.

overzichtsfilmpje
chagoi van Marudo

Meer afbeeldingen

Reacties

6 reacties tot nog toe

Maak de publiciteit niet te lang Luc, dan is er voor mij geen probleem. Heel normaal dat je probeert hier wat extra te doen. Dat van Rini is iets te lang, hou het op 10 sec. dan stoort het minder.

Tim on 11/11/2012 11:21

Hoi Luc

Mij stoort het helemaal niet die 20 sec, en voor mij heb je volkomen gelijk dat je wat promotie maakt.
Wat ik wel jammer vind, is dat de filmpjes niet meer van commentaar worden voorzien.
In het verleden werden de filmpjes altijd met veel enthousiasme ingesproken en nu worden ze vaak alleen voorzien van muziek en dat stoort me dan weer wel.
Het enthousiasme werkte voor mij altijd wel aanstekelijk.

Gr. Gerry

Gerry on 11/11/2012 14:10

hahahah, ik zal nog wel eens met Rini een paar koi bekijken en wat enthousiasme aan de dijk legggen, speciaal voor jou.

luc on 11/11/2012 15:40

Ik vind het commentaar ook altijd erg leuk, zo leer je nog eens wat terwijl je filmpjes kijkt

Arjan on 11/11/2012 20:11

Luc ; Ik zou niet veranderen ik vind het perfect, DOE ZO VERDER
gr Bart

bart v.s on 11/11/2012 21:26

Okay Luc, daar houd ik je aan.
Kan bijna niet wachten ;-)

Gr. Gerry

Gerry on 13/11/2012 16:03