Wat een weertje.

Wat een weertje.Net zoals 4 mei begonnen was met een stralende dag, zo is de afscheidsdag ook met hetzelfde zonnetje afgesloten.

Ik zeg altijd dat ik de zon besteld en afgedwongen heb, maar de mensen geloven me nooit. Er waren nog heel wat mensen gekomen, en daar kan ik alleen maar blij om zijn. Het is ook plezierig om plotseling mensen tegen te komen die je enkel kent via mail of via één of ander forum. Het is toch plezierig om een gezicht bij een naam te plakken.

De sfeer was goed, de kohaku waren geweldig, wat kan een mens nog meer verlangen. Het doet me ontzettend veel plezier dat er nog zoveel klanten gekomen waren, ondanks het feit dat ze dikwijls 2 uur met de auto moesten rijden. Ik kan niet enkel dan mijn dank voor het vertrouwen uitspreken, en ik weet zeker dat Rini het hier volledig mee akkoord is.

Ook nog een speciaal dankwoordje voor Ben Doorakkers, voor zijn geweldige kennis en advies inzake koi. Ben bedankt....Ook fijn dat Mike van Nedkoi er was en alle anderen.

Wij blijven bereikbaar om je met raad en daad bij te staan, en wil je eventueel nog koi zien, dan kan je altijd mailen of bellen voor een afspraak maken. Het is nu even tijd om ons voor te bereiden om naar Japan te gaan, en nadien is iedereen weer welkom op zaterdag om hun aankopen te bewonderen in onze verwarmde bakken.

Meer afbeeldingen

Reacties

6 reacties tot nog toe

hoi Luc en Rini .
ook bedankt namens mij .
het is een erg mooi koi jaar geweest en het was een voorrecht om met jullie de koihobby te beleven en vooral ons uiterste best gedaan hebben om koivrienden proberen te helpen om meer uit deze prachtige hobby te halen .
als jullie weer zulke pracht koi naar belgie halen als afgelopen seizoen dan kan ik haast niet wachten om samen weer een nieuw avontuur te beleven .
koigroetjes ben en riny .

Ben Doorakkers on 28/09/2008 20:54

Hai luitjes,
Zoals altijd was het weer ruim de moeite waard hoor die 2 uurtjes heen en 2 uurtjes terug :-). Ik sluit me aan bij Ben dat ik alweer uitkijk naar het nieuwe seizoen! Met de door jullie geleverde kwaliteit zal het de komende jaren alleen maar drukker worden in Arendonk! Heel veel succes in Japan en veel wijsheid met de aankopen!
mvg
Ton en Diny

Ton on 28/09/2008 21:42

Hallo Luc & Rini.

Het was relaxed en zeer gezellig en wat hebben we geboft met het weer, super! Ook de heerlijke zoete broodjes die je weet te bakken smaakten prima :-)
Volgende keer een BBQ als afsluiter van het koi jaar?
Veel succes straks in Japan en ik ben benieuwd wat jullie daar weer allemaal voor prachtigs gaan aankopen.

Zeg Ton... had jij pech onderweg of rijd je als een schildpad? Ik was in 1uur en 15 minuten thuis en ik heb zelfs nog een pitsstop gemaakt :-)

Groeten,

Mike

Mike on 28/09/2008 22:36

Het was kwart voor negen eer wij thuis waren... en wij zijn echt voor vijven vertrokken. Tsja, soms zit het mee en soms sta je urenlang in de file...

Maar: ik vond het erg prettig 'even' in Arendonk te zijn. Passend afscheid genomen van een sprankelend koiseizoen. Interkoi is uit mijn koiwereld niet meer weg te denken. Ik ben blij dat ik jullie heb leren kennen...

Ach: en echt 'in winterrust' gaan jullie niet... binnenkort Japan, daarna de mooie nieuwe aanwinsten. Ik ben nu al benieuwd. Het volgend seizoen gaat vast weer een mooi, zo niet nog prachtig koiseizoen worden!

Oh ja: en 't Kuiernat staat in backorder....

Dank jullie en groetjes,

Noëlle on 28/09/2008 23:15

Nou Mike dat zit zo... de auto van mijn vrouw is een beetje een grootverbruiker als ik boven de 120 rij dus doe ik het lekker rustig aan.... En ik ben natuurlijk al een beetje ouder ;-)

Ton on 29/09/2008 08:03

luc twas lang geleden dat ik nog eens langs kon komen maar ik heb weer genoten van dit korte moment dat ik er was ik wil maar zeggen dat je krijgt wat je verdient het goede weer op het goede moment proficiat groetjes marc

marc bierings on 29/09/2008 17:20