We zijn een weekje verder

We zijn een weekje verder

Ik heb deze morgen enkele filmpjes gemaakt, zodat je kan zien hoe de koi zich nu gedraagt.

Het was toch een heel zorgenkind deze week. De bakken zijn nieuw en nog niet gerijpt, wat natuurlijk voor bange momenten zorgt. Het allerbelangrijkste was de ammoniak op pijl te houden, zodat deze niet gevaarlijk hoog werd. Met Amquel, een amerikaans produkt, lukte ons dit perfect. De koi werden allen op 6% zout geplaatst. Eén bak is op dit moment perfect in orde, een andere bak is voor 80% in orde, en de mama's van Momotaro voor mijn gevoel slechts voor 55% in orde. Dit is wel eigen aan de Momotaro koi. Het zijn de altijd de moeilijkste koi om te houden en altijd zorgenkindjes. Ze beginnen nu eindelijk rustig rond te zwemmen en hebben een kleine moeite gedaan om te eten, terwijl de rest al goed eet. Ik wijt de gevoeligheid van de momo's aan het zuurstofrijke water door de bakki showers van Momotaro....

Ik heb enkele filmpjes gemaakt zodat u mee kan genieten van de koi op dit ogenblik. De films werden deze morgen gemaakt.

bak 1

bak 3

bak 2

bak 2

De bijgevoegde foto is van een klant van mij, die bij de aanvang van mijn koi interesses, 3 mooie koi had aangekocht, en hiervan een schilderij heeft laten maken. Ik kwam nu de foto toevallig even tegen, en wil jullie deze niet onthouden. Je ziet op het schilderij een prachtige ginrin Oshiba Shigure van ± 65 cm, een midori van ± 60 cm en als laatste een tancho uit de stal van Momotaro.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml