Wekelijkse arbeidvitamifientjes

Wekelijkse arbeidvitamifientjesVandaag was het tijd voor hun wekelijkse arbeidsvitamifientjes....

Wat is dat zul je zeggen ? Niets anders dan een sinaasappel in 2 gesneden en via een touw in het water gehangen, met daarnaast een volledige krop sla. Als je dan enkele uurtjes nadien terug komt, is alles zo goed als verdwenen.

Goed voor een volledige week psychologische training om de koi zoveel mogelijk ontspanning te bezorgen. Dit samen met een forste stroming maken de koi zoveel mooier en sterker.

Wil je zien hoe ze er van smullen ?
Kijk dan even op deze link voor de tosai, en op deze link voor de nisai die er nog zitten.

Nog even meedelen dat we voortaan iedere zaterdag open zijn tot eind september vanaf 11 uur....iedereen van harte welkom.

Meer afbeeldingen

Reacties

2 reacties tot nog toe

Luc, hoe kom je toch in godsnaam op het woord arbeidsvitamifientjes. Het klinkt wel geweldig mooi moet ik zeggen, net zoals je het werkwoord Pippen bedenkt...

Kees on 26/08/2008 16:22

Pfff Kees, dat is een lang verhaal.
Toen ik 15-16 jaar was ging ik werken op een sigarenfabriek in bladel, de naam ben ik vergeten, en als ik daar stond te werken kwam er altijd een programma op de radio dat arbeidsvitaminen heette. Iedereen in die tijd luisterde naar dat programma, en ze draaiden prachtige platen van onze tijd. (Cats, Bee Gees, Beatles etc...). Toen ik een 6-tal jaren geleden begon met websites te ontwikkelen, had ik een site waarbij ik foto's liet nemen door jonge tieners op de fuiven, die je hier in de regio veel hebt, en zette deze dan op de website, zodat de jeugd zichzelf kon zien tijdens de fuiven. (Ik denk dat ze dit soort fuiven in tenten in Nederland niet kennen). Eén van die meisjes die foto's ging nemen was een toffe en dat klikte goed tussen ons, (zonder bijbedoelingen hoor..), en die noemde zichzelf vitamifientje (een samentrekking van "vitamine" en haar naam (Melanie). Ik vond dit een grandioze nickname en heb dan zelf het woord "arbeidsvitamifientjes" in elkaar gestoken. Als mijn schoondochters werken zijn, maak ik regelmatig foto's van mijn kleinkinderen, en dan stuur ik deze altijd per mail op met in de hoofding "arbeidsvitamifientjes" of vitamines om je dag plezierig door te komen....Snappie....

luc on 26/08/2008 16:29