Wie herkent deze koi.

Wie herkent deze koi.Om de één of andere reden werd ik aangetrokken door de verschijning van een showa die me doet denken aan een andere showa.

Ik weet het, het is raar, maar is er iemand die de linkse showa herkent ? Ik ben benieuwd…

Ik zal het vermoedelijk ook wel niet bij het rechte eind hebben maar er zwemt hier een showa die me er aan deed denken en die ik aan de rechterzijde van de foto heb geplaatst.

Daarna dacht ik eraan om de foto rechts wat doorzichtig te maken en deze over de linkse foto te leggen zodat je een bouwtechnisch vergelijk kan maken.

Bij de 3de foto heb ik dan de contouren van deze showa geaccentueerd en de showa helemaal doorzichtig gemaakt zodat er een soort vergelijk in bouw ontstaat.

Ik zie een bepaalde overeenkomst die misschien enkel in mijn gedachten rondfladdert, maar het is toch frapant hoe alles min of meer overeenstemt.

Ik kan het natuurlijk ook helemaal mis hebben, maar toch is er iets dat me intrigeert aan deze vergelijking. De toekomst zal het uitwijzen, maar als iemand de koi links herkent, laat het me weten !

Ondertussen hebben een aantal aangeboden koi in promotie hun weg naar een nieuwe eigenaar gevonden, wat me langs de ene kant plezier doet, maar langs de andere kant me een beetje benauwd.

Persoonlijk zie ik geen voordeel in de prijs/kwaliteit verhouding van deze koi en vind ik ze gewoon te goedkoop aangeboden. Het is echter een keuze die ik heb gemaakt en die ik moet zien vol te houden tot 3 december, de einddatum van het aanbod.

Ondertussen heb ik nog een paar filmpjes gemaakt voor klanten die meer info vroegen over de koi zoals ze nu zijn. In principe is de volledige website meer dan redelijk op to date en is alle informatie via de filmpjes vrij recent.

Ook de leeftijden van de koi worden automatisch iedere maand aangepast zodat je je geen zorgen moet maken over het feit hoe de koi nu is.

Het enige dat misschien niet 100% juist zal zijn is de maatvoering omdat ik deze niet altijd aanpas. Meestal zijn de koi dan ook groter dan op de pancarte is verschenen. Ik denk dat ik niets verkeerd zeg als ik beweer dat de informatie op de website altijd zo volledig mogelijk is, en dat alle informatie zo goed als juist is, enkele foutjes daargelaten.

Ik heb ook een aantal showa en kohaku in een bowl gezet, die momenteel vrij actueel zijn in het koiwereldje…recenter kan het niet. Zie jij een slechte of lelijke koi ? Ik niet hoor !

Maak dan ook gebruik van de huidige aanbieding !

Levering van koi uitgesteld tot 27 november
Normaal zouden er gisterenavond koi zijn gearriveerd uit Japan, maar het toestel van KLM had blijkbaar panne en is niet opgestegen in Tokio. Voor zover mijn informatie geld zijn alle koi terug gevlogen naar hun plaats van bestemming en zullen ze een nieuwe poging doen op maandag 27 november. Plezierig is anders,maar het zijn dingen die gebeuren.

Een zwarte dag

Laat ons ook even stilstaan met het bedroevende nieuws dat ons gisteren ter ore is gekomen over het ongeluk dat er gebeurde in België en waarbij een bekende koidealer, namelijk Hans van Quality koi betrokken was.

Het doemscenario dat zich gisterenochtend heeft ontvouwd voor Hans en zijn zoon Simon van Quality Koi is zoveel erger, en bewijst dat het noodlot soms fataal kan uithalen . . . Hopelijk gaan zij het halen, iedereen in het kleine koiwereldje duimt voor hen.

Meer afbeeldingen

Reacties