Wij gaan een berg verzetten!

Wij gaan een berg verzetten!Op verzoek van Matthijs, ons manusje van alles, ga ik even volgende boodschap plaatsen voor hem. Het heeft niets met koi te maken, maar mag zeker een plaatsje krijgen in ons nieuws.

Op 7 juni 2012 gaan wij een berg verzetten voor het goede doel: het KWF. Tijdens de Alpe d’HuZes fietsen we geld bij elkaar voor mensen die nu en in de toekomst vechten tegen kanker en ter nagedachtenis aan Berdien KleinJan-Imhof.

Onder de naam 'Een berg verzetten', fietsen wij, Bastiaan en Jeroen Gerrits, Arjen Welleweerd, Giel KleinJan, Gerrit, Annemieke, Marijke en Inge Stokvis, mee met Alpe d’HuZes, een actie waarbij fietsers, alleen of in een team, geld bij elkaar fietsen voor het goede doel, het KWF. Op één dag moeten we met ons team minstens zes keer de Alpe d'Huez beklimmen. En ieder teamlid moet voor die tijd minimaal € 2.500,- voor de strijd tegen kanker ophalen.

Onze grote drijfveer is Berdien KleinJan-Imhof, lieve moeder van Annemieke, Marijke en Inge. Op 19 november 2010 overleed zij aan de gevolgen van borstkanker. Ze was pas 55 jaar. Wij zijn trots dat wij nu met z’n allen in actie kunnen komen voor het goede doel: ter nagedachtenis aan alle mensen die de strijd ook niet konden winnen en in actie komen voor mensen die nu en in de toekomst moeten vechten tegen deze nare ziekte.

In totaal moeten we als team dus minimaal € 20.000,- bij elkaar fietsen. Om dit te realiseren,  tuigen we verschillende acties op. Zo zullen we onder andere kleding en oude spullen gaan verkopen op een vlooienmarkt, zoeken we de regionale pers op, organiseren we een toertocht en kun je ons zelf inhuren op www.sintinnijverdal.nl ( of Wierden en Almelo)  

Helpen jullie ons? Sponsor ons. Hou ons daarvoor in de gaten. Binnenkort is onze website www.eenbergverzetten.nl live. En volg ons nu alvast op Twitter: @bergverzetten of via Facebook: www.facebook.com/eenbergverzetten En benieuwd wat Alpe d’HuZes met jouw geld doet?

Het komt 100% ten goede aan het KWF! Waar wacht je dus nog op? Verzet ook een berg. Onderstaand de link om te doneren:
http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/bastiaangerrits/bastiaan-gerrits/actie.aspx

Meer afbeeldingen

Reacties

6 reacties tot nog toe

Veel succes met de actie Matthijs en Co. Ik heb mijn bijdrage gestort, en moesten er nog mensen zich geroepen voelen om een kleine bijdrage te storten, het bedrag is niet van belang, maar wel de intentie, schrijf het hier dan even neer in reacties. Een klein bedrag zal je toch wel kunnen missen zeker...

Ik ben benieuwd....

luc on 23/11/2011 08:52

ik heb me enkele jaren geleden ingezet voor Crossing Alaska for Kika. mijn neef had zich aangesloten bij een aantal expeditieleden en hebben in de winterperiode een tocht van zuid naar noord afgelegd te voet wel te verstaan. sinds het moment dat ik van deze tocht hoorde heb ik me hard gemaakt en zoveel mogelijk geld bij elkaar verzameld.

het was een bare tocht een expeditielid moest vroegtijdig afhaken omdat hij bevriezingsverschijnselen kreeg (zwarte tenen etc.)

alleen was het einde van de tocht niet hetgeen waar ik me zo hard voor had ingezet. de expeditieleider en zijn vrouw zijn kort na terugkomst verhuisd naar Duitsland (god mag weten waar) en er is voor zover mijn kennis rijkt maar een klein deel van de opbrengst daadwerkelijk terecht gekomen op de plaats waarvoor het bedoeld was.

dit bericht is niet bedoeld om negatief op bijdragen te zijn maar het is wel iets waar ik me zeer kwaad over kan maken.

het mooie is dat er genoeg mensen zijn die een goed doel willen steunen. alleen moet er ook voor gezorgd worden dat het geld z.s.m. op plaats van bestemming komt.

zal ook een bijdrage leveren heb alle vertrouwen in Mathijs.

Stephan on 23/11/2011 11:06

België - Nederland: 1 - 1

luc on 23/11/2011 11:24

Matthijs gaat toch zeker ook wel fietsend omhoog ?

Gr.Jack.

jack on 23/11/2011 18:28

Nee Jack, dit team is geselecteerd... kan niet zomaar iedereen aan meedoen!
wel hoop ik dat jij net als luc mijn en stephan ook een steentje bij kan dragen!

Ik wil voor mijn collega zo goed mogelijk mijn best doen om hier een groot succes van te maken!

Matthijs on 23/11/2011 19:05

Nobel streven Matthijs!
Dit is een van de organisatie's waar ik automatisch elk jaar een beetje aan bij draag. Wie krijgt er jammer genoeg niet mee te maken ?

Gr.Jack.

jack on 26/11/2011 10:23