Zaterdag 12 juni

Zaterdag 12 juniGraag wil ik even melden dat ik zaterdag 12 juni open zal zijn en speciaal de showa van Sekiguchi en de kohaku van Yamatoya zal voorstellen.

Alle Sekiguchi zullen goed kunnen gebowld en bekeken worden, en de mensen die interesse hebben om deze HQ Jumbo Sekiguchi Showa aan te kopen, hebben een vrije keuze, nadat Helma haar keuze heeft gemaakt. Helma is degene die de prijs heeft gewonnen tijdens de Veluwse koidagen.

Nadien zullen we alle Tateshita Kohaku van Yamatoya één voor één op de foto zetten en een filmpje van maken. Een must om te zien. Wie Yamatoya gevoelig is, moeten zeker de kwaliteit komen beoordelen van deze kohaku.

Alle aangeboden tosai zijn vrouwelijk gesext. Dit wil zeggen dat er 95% kans is dat ze uiteindelijk vrouwelijk zullen zijn volgens Japanse begrippen.

Reacties

2 reacties tot nog toe

Omdat er ocharme niemand reageert, zal ik de spreekwoordelijke spits afbijten.
Ik ga komende zaterdag(namiddag) langskomen, niet om één van de nieuwe tosai aan te kopen (is aan mij niet meer besteed, hou meer van jumbo), maar louter uit heimwee naar Interkoi - na zoveel (vakantie)dagen op onze honger te zijn gebleven - en ook een beetje omdat de betreffende kwekers mij na aan het hart liggen. Het jonge geweld even vergelijken met de oudere exemplaren die ik van deze kwekers in mijn vijver zwemmen heb, weet je wel.

En mijn voorspelling is dat het weer druk gaat worden, na zoveel dagen afwezigheid van onze animator Luc.

Martin on 11/06/2010 01:27

hoi luc wil zeker komen maar wordt ook pas namidag.
ik ben ook yamatoya gevoelig.
zeker na dat de twee staps kohaku van yamatoya bij ons thuis zwemt.
het is echt genieten ben er zeer over tevreden.
of zijn we dan te laat. laat me wat weten.

theo on 11/06/2010 13:49