Zaterdag 18 juni

Zaterdag 18 juni Het is een drukke periode geweest en veel tijd om opendeurdagen of andere te organiseren heb ik dit jaar niet gehad.

Volgende week 18 juni echter, wil ik een beperkte barbecue organiseren voor de mensen die nog eens gezellig willen samenkomen.

Om een beetje een overzicht te krijgen van de mensen die willen komen, en ook om te weten wat ik moet klaarmaken, zou ik het fijn vinden om een mail te ontvangen met de mededeling dat je ook deel wil nemen aan de barbecue.

Ik zal voldoende in huis halen voor al die mensen die zich ingeschreven hebben, en ik zal een extra voorzien voor onverwachte bezoekers.

Ik zal rekening houden met alle inschrijvingen die gebeuren VOOR dinsdagavond 14 juni, 20 uur. Het is niet de bedoeling om er opendeurdagen of iets anders van te maken, enkel genieten van een ontspannen middag.

Het weer beloofd niet veel goeds, maar we zullen ons moeten aanpassen aan de toestand. Blijft het droog, dan kunnen we buiten genieten, als het gaat regenen, verplaatsen we ons naar binnen.

Het is ook niet de bedoeling een volksverhuizing te organiseren, maar het is een mooie gelegenheid om elkaar nog eens te spreken onder het genot van een hapje en een drankje….

Misschien is het interessant om even in de reacties te melden dat je wil komen, zodat mensen weten wie er aanwezig zal zijn.

En denk eraan: Bevestigen VOOR dinsdag 14 juni, 20 uur !!!

Ik heb zojuist nog wat filmpjes aangekregen van een vriend die op de Asian Cup Koi Show aanwezig is. De filmpjes werden per FB doorgestuurd en ik heb ze wat aan elkaar gelijmd, maar het ziet er toch indrukwekkend uit. Ze zijn in ieder geval vers van de pers...

Reacties