Zaterdag 6 april

Zaterdag 6 april

Dit is de dag dat de opensales zullen plaatsvinden.

De koi hebben dan 6 weken in quarantaine gezeten, de temperaturen zouden beter moeten zijn en met wat goed geluk hebben we zelfs een zonnige dag.

Ik zet nog even het verloop van de dag op een rijtje.

De aangeboden koi zullen te bezichtigen zijn vanaf 13.00 uur. Dat is ook het uur dat je verwacht wordt als je wil deelnemen. Bij aankomst krijg je een nummer toegewezen. Foto's van de koi en enveloppen zullen aan de muur zijn opgehangen. Tussen 13.00 en 14.00 uur heb je de mogelijkheid om het nummer van de koi van je keuze in het bijhorende envelopje te steken.

Om 14.00 uur worden de enveloppen leeggemaakt, en de eigenaars van de koi toegewezen. Indien er zich meerdere nummers in de enveloppe bevinden, zal er door een onschuldige hand, een winnaar worden getrokken. Daarna worden de koi afgerekend en verpakt voor transport naar hun nieuwe eigenaar.

Na de trekking zal er nog een ogenblik tijd genomen worden voor de veiling van de showa. De beginprijs van de showa is 200 euro. Wie interesse heeft in de showa moet zijn nummer omhooghouden. De prijs zal per 10 euro verhoogd worden zolang er meerdere bordjes omhooggehouden worden. De laatste die het bordje omhooghoudt wordt ook de eigenaar van de showa. Bovendien krijgt de nieuwe eigenaar van de showa ook een Jacket aangeboden van Momotaro.

Ondertussen staat mijn volgende reis naar Japan ook gepland. Dit zal de week van 9 april worden. Ik zal er de veiling van Momotaro bijwonen op 11 April, een bezoek brengen aan Taniguchi en Takigawa. De veiling van Momotaro zal vooral gericht zijn ditmaal op vrouwelijke Jumbo Tosai. Ook zullen er vrouwelijke nisai aangeboden worden.

De foto's en de filmpjes zullen binnenkort verschijnen. Zodra deze in mijn bezit zijn, zal ik deze in het nieuws posten. Indien er mensen zijn die een tosai of nisai van deze veiling willen aankopen, kunnen ze me altijd contacteren.

Lopende promoties.

Kohaku promotie momenteel 2450 euro, 650 x bekeken.

Opensales evenement zaterdg 6 april...niet te versmaden

Veiling Momotaro 11 april. Liefhebbers kunnen zich aanmelden

20 april, voorstelling van onze 2013 koi. (info volgt)

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml