Zaterdag 6 mei.

Zaterdag 6 mei.Soms willen klanten hun koi aanbieden die ze willen verkopen. Handig daarbij is dat je de publiciteit via Interkoi kan verdelen zodat zoveel mogelijk mensen geïnformeerd worden.

Het bereik van de Interkoi website is nog steeds vrij hoog met nog iedere dag toch nog 700-1000 unieke bezoeker wat niet niets is.

Johan heeft plezier in jonge vissen op te laten groeien in zijn opgroeifaciliteit en ook met behoorlijk succes. Bovendien wil hij zijn vijver upgraden en daarom doet hij een aantal jumbo koi voor een belachelijke prijs van de hand.

Ik kan je garanderen dat je bijzonder gastvrij zult ontvangen worden en met Ben als speciale gast om te helpen, en nog een delegatie van Interkoi. Het zal niet zomaar de verkoop van een koi zijn, maar het beleven van een koidag op het hoogste niveau, Interkoi waardig.

Je word ontvangen in een fantastisch kader. Ik ga me voor de rest niet teveel bemoeien en wees niet bang, Interkoi heeft geen commissie op de verkopen. Als je meer informatie wil, neem dan contact op met Johan voor verdere afspraken en adresgegevens.

Het kader van de ontvangst

Dit zijn de woorden van Johan:

Zaterdag 6 mei komen de eigenaren hun Koi ophalen. De Tosai zijn dan 8 maanden oud en flink gegroeid, er zijn er nog enkele van te koop. Ook vertrekken op deze dag enkele nisai en oudere koi.

We willen dit niet zo maar voorbij laten gaan en zullen er een gezellige dag van maken met voldoende warme hapjes en koude drankjes. Aanvang 11:00 tot ca 15:00 wij willen er een gezelligedag van maken en er zijn ook enkele koi mannen bij aanwezig met veel ervaring en kennis.

De volgende koi zijn te koop en op 6 mei te bezichtigen:

Showa -01
Kweker: Isa
Geslacht: mannelijk
Lengte: 74 cm.
leeftijd: 7 jaar
Prijs: € 700

Kohaku-02 - - - OPTIE - - -
Kweker: Matsue
Geslacht: vrouwelijk
Lengte: 73 cm.
leeftijd: 6 jaar
Prijs: € 650

Kohaku-03
Kweker: Dainichi
Geslacht: niet gekend
Lengte: 55 cm.
leeftijd: sansai
Prijs: € 500

Koromo-04
Kweker: Yamatoya
Geslacht: vrouwelijk
Lengte: 75 cm.
leeftijd: gosai
Prijs: € 750

Sanke-05
Kweker: Sakai FF
Geslacht: mannelijk
Lengte: 62 cm.
leeftijd: sansai
Prijs: € 550

Showa-06
Kweker: Momotaro
Geslacht: niet gekend
Lengte: 55 cm.
leeftijd: nisai
Prijs: € 525

Kohaku-07
Kweker: Sakai FF
Geslacht: mannelijk
Lengte: 60 cm.
leeftijd: sansai
Prijs: € 550

Showa-08 - - - OPTIE - - -
Kweker: Marudoh
Geslacht: vrouwelijk
Lengte: 77 cm.
leeftijd: 7 jaar
Prijs: € 750

Reacties