Zijn er nog kandidaten voor puppies

Zijn er nog kandidaten voor puppiesDe moeder van Jack fokt met een paar andere liefhebbers de echte oud Duitse herders hond terug. Er zijn nog drie puppen op dit moment.

Ze hebben een boerderij met koeien, paarden enzovoort. Ze trainen met hun honden gedrag, gehoorzaamheid en behendigheid.

Ze zijn eigenaar van 4 geweldige oud Duitse herders genaamd Jessie en haar dochter uit het eerste nestje Zohreh, en Jessie samen met haar dochter uit het 3e nestje Who Ray Riva. als laatste Who Ray Riva en haar dochter uit haar eerste nestje Vidouche.

Jessie is bij ons op de boerderij komen wonen als pup van 8 weken, in 2002. Zij is uitgegroeid tot een stabiele, lieve, langharige zwarte Oud Duitse Herder. Zij is heel erg op de baas gericht en erg aanhankelijk. Hierdoor zijn zij liefhebbers geworden van dit schitterende ras.

Via deze link kom je op de site van "Van De Ooghduyne Pietertjeshoeve". Ik weet dat koiliefhebbers ook dikwijls hondenliefhebbers zijn, dus waarom niet even dit nieuwsitem.

Het nestje 19 dagen oud
Het nestje 24 dagen oud

Misschien zijn er in Nederland of België nog liefhebbers voor dit mooie gezonde ras!  Zeker voor volgende nestjes puppen worden nieuwe eigenaren gezocht. Via het contactformulier kan je even contact met hun opnemen.

Lopende promoties.
Kohaku promotie momenteel 2800 euro
Opensales evenement...niet te versmaden

Meer afbeeldingen

Reacties

3 reacties tot nog toe

Mooie honden Jack, jullie familie dragen een warm hart toe aan diverse dieren. de link naar de site werkt bij mij niet.

stephan on 26/02/2013 08:54

Dank je Stephan. Hier werkt de link wel!
Weer wat anders dan Koi en Maine Coon.

Gr.Jack.

jack on 26/02/2013 17:35

Bij mij werkt de link inmiddels ook. erg mooie honden en zeer vriendelijk met kleine kinderen.

inderdaad iets anders als koi maar hier spreken we volgens mij ook over echte rasdieren (in de bewoording van koi te blijven goede bloedlijnen)

stephan on 26/02/2013 18:12