Zoek de verschillen

Zoek de verschillenEen poosje geleden kreeg ik een foto van een koiliefhebber die op mijn site aan het surfen was en blijkbaar bijna dezelfde koi in zijn bezit had als "mijn wolverine", want dat is de naam van mijn showa.

Mail van de koiliefhebber:

Hoi Luc,

Ik zat zoals gewoonlijk weer op jullie site te kijken en zag een Showa voorbij komen zie toch wel verdomd veel op eentje van mij leek. Nu komt het natuurlijk ook dat de foto bijna identiek is. Ik krijg beide foto's helaas niet helemaal goed naast elkaar maar het is wel leuk om te zien. Je zou haast zeggen 'Zoek de verschillen' haha.
Met vriendelijk groet,
Joop


Ik hoop dat hij er in het echt zo goed uitziet als Wolverine Joop, want dat is een plaatje....

Reacties

4 reacties tot nog toe

Nog 3 loten te gaan voor de loterij. Laten we hopen dat we dit niet moeten afblazen voor de laatste 3 loten. Waag je kans, want de kohaku is een plaatje.

luc on 26/05/2009 07:29

Mooie vergelijking deze 2...kende de showa van Joop en inderdaad...ze lijken erg veel op elkaar...overigens heb ik wel een voorkeur voor wolverine ;)

Matthijs on 26/05/2009 08:14

Heel terecht dat je voorkeur naar Woverine gaat Matthijs, ze zijn natuurlijk ook niet echt te vergelijken. Ik vond alleen de opname op zich heel opvallend, daarnaast zijn de Hi patronen en de plaatsing van het Shiroji vrij identiek.
De plaatsing van het sumi is 'alleen' anders en bij Wolverine op dit moment veel meer in balans.
In bouw is Wolverine ook veel consistenter en met een veel betere groeipotentie.
Beide zijn trouwens Nisai en wolverin legt 3 cm meer op de mat.

Joop

Joop on 26/05/2009 11:59

Klopt Joop,

neemt niet weg dat jouw sekiguchi showa ook een plaatje is!

Matthijs on 26/05/2009 19:25