Zon, goed gezelschap en koi.

Zon, goed gezelschap en koi.Wat wil je in principe nog meer om een geslaagde dag af te sluiten met een glimlach.

De eerste bezoekers kwamen al snel, en vanaf toen kon de gezelligheid niet meer stuk. Ik probeer mijn tijd dan te verdelen onder de mensen, en hoop dat dit ook gelukt is.

Gelukkig had ik de hulp van Ben en van de eigenaars van de Grand Champion, die me trouw hielpen om de mensen van koffie of frisdrank te voorzien, hiervoor mijn welverdiende dank Ans en Frans.

Ik zou een systeem van self service moeten installeren, want soms kom ik iets te kort om de mensen goed te ontvangen. Wel brachten mijn bezoekers een lekkere taart mee, en dat kan ik zoals altijd best op prijs stellen.

Marco van koiquestion was ook aanwezig om enkele vragen te stellen en na te babbelen over de behaalde resultaten van afgelopen weekend. Vermoedelijk zal hiervan een verslag verschijnen in één van de volgende blogs op koiquestion, ik zal het in de gaten houden.

Ik heb wel enkele mooie filmpjes gemaakt die ik hieronder graag wil laten zien, maar de tijd ontbreekt me vandaag om veel te vertellen. Kan ook wel eens goed zijn misschien !

Wel is er veel aandacht geschonken aan het boek van Joop van Tol, de koibijbel, en Ben las een stuk voor uit het boek, dat hem bijzonder gecharmeerd heeft, en waar een groot deel van waarheid in schuilt. Een hebbeding blijkbaar....

Ikzelf heb het boek niet gelezen, maar blijkbaar is het de moeite om het in je bezit te hebben. Ik heb het in voorraad liggen op de zaak, dus je kan het altijd komen ophalen.
Een overzicht van de filmpjes.

De Dainichi koi
Mijn kashira op dit moment
Mijn winnende doitsu
De mannen van Momotaro
De koi van R…01
De koi van R…02
De koi van R…03
Een Ueno showa

Mijn zoon verhuisd vandaag, en zo dadelijk brengen ze mijn oogappeltjes. Dit belet me om een grondig nieuwsverslag te plaatsen, maar misschien vinden jullie dit wel niet zo erg...

Meer afbeeldingen

Reacties