Zondag 7 juni, Jumbo Tosai dag

Zondag 7 juni, Jumbo Tosai dagZondag zullen de tosai één voor één gebowld en gepresenteerd worden zoals reeds in een vorig nieuwsitem vermeld.

Vermits er totaal geen interesse is in deze vrouwelijke tosai, moeten we het veilingidee laten varen. Ondanks de matige interesse gaan wij zondag toch rustig één voor één de de tosai bekijken, beoordelen en bewonderen, zodat wer er zelf nog plezier aan beleven. Iedereen is vrij om te komen, maar het veilingidee dat voorheen geopperd is, wordt dus NIET toegepast.

Om ± 13.00 uur zullen wij eerst en vooral de koi van de veiling van februari bekijken. Dit zijn in totaal 7 stuks, waarvan er 2 zullen geselecteerd worden om bij Rini in de nieuwe vijver te “overzomeren”. Daarna komen de tosai van Momotaro, (nog 28 stuks, geboortedatum 8 juli 2008), en daarna nog 6 showa van Dainishi. Indien iemand interesse heeft, kan hij betreffende tosai even beter te bekijken in een kleine blauwe bowl.

Samengevat: Zaterdag 6 juni zijn wij gewoon open van 11.00 uur tot ± 16.00 uur, en zondag 7 juni zijn wij open vanaf 11.00 uur totdat we onze tosai zelf bekeken hebben.

Terloops nog even melden dat er nog enkele loten van de loterij te koop zijn. Voor diegenen die een kansje willen wagen naar deze showa uit Bens Bakje... er zijn nog 11 loten ter beschikking.

Reacties

2 reacties tot nog toe

Jammer dat er niet zo veel animo is maar wij zijn er zeker.
ik hoop dat jullie alle koi dan even bespreken dan wordt het ook weer een leerzame dag.
tot morgen

Geerard en Marjan

Geerard on 06/06/2009 12:56

had er graag bij geweest maar druk bezig met muurtje... veel succes morgen! mvg Ton

ton on 06/06/2009 13:45