Nieuws: Column Toon Versteegen

Nieuwsitem-live-Japan.

› 23 July 2018 - Lees meer

Nieuwsitem-live-Japan.Het is weer zo ver, ik ben eindelijk terug in Japan bij Momotaro! Al enkele maanden keek ik uit naar dit bezoek en het voelt goed om terug te zijn na een zomer van afwezigheid.

Lees meer over Nieuwsitem-live-Japan.

Mannelijke Momo's

› 02 February 2018 - Lees meer

Mannelijke Momo's Tussen alle rust door in de koude wintertijden is het eindelijk weer tijd voor de All Japan Koi show.

Lees meer over Mannelijke Momo's

Voorjaars update.

› 16 May 2017 - Lees meer

Voorjaars update.Het voorjaar is weer begonnen en eindelijk kan ik weer aan de slag! De afgelopen weken heb ik zeker niet stilgezeten en heb ik mij beziggehouden met de voorbereidingen op komend seizoen.

Lees meer over Voorjaars update.

Domotica en vijverbouw

› 21 February 2017 - Lees meer

Domotica en vijverbouwAutomatisering is tegenwoordig bij steeds meer vijvers een feit. Zoals we nog niet eens zo heel lang geleden nog de borstels en de zeven moesten schoonmaken staat er nu vaak al een trommel filter, eventueel gecombineerd met een bewegend bed.

Lees meer over Domotica en vijverbouw

Senbetsu bij Momotaro Koi Farm.

› 06 February 2017 - Lees meer

Senbetsu bij Momotaro Koi Farm.In dit nieuwsitem ga ik het hebben over een zeer belangrijk onderdeel bij het kweken van Koi, namelijk het selectieproces. Het selecteren, senbetsu genaamd in het Japans, bepaald voor een groot deel hoe het eindresultaat van een kweek eruit gaat zien.

Lees meer over Senbetsu bij Momotaro Koi Farm.

Exclusief shipment bij Momotaro

› 22 November 2016 - Lees meer

Exclusief shipment bij MomotaroEen nieuwe methode van shipment is altijd interessant om op te volgen. Momotaro bewijst op deze manier weer een creatieve en vindingrijke oplossing gevonden te hebben voor een belangrijk onderdeel van het koigebeuren. Hier hou ik van....

Lees meer over Exclusief shipment bij Momotaro

Mijn derde bezoek aan Momotaro

› 18 October 2016 - Lees meer

Mijn derde bezoek aan MomotaroIk ben inmiddels alweer enige tijd terug in Nederland maar ook afgelopen zomer ben ik wederom afgereisd naar Okayama.

Lees meer over Mijn derde bezoek aan Momotaro

Bloedlijnen van eigen kweek

› 25 August 2016 - Lees meer

Bloedlijnen van eigen kweekIn dit artikel wil ik jullie een indruk geven van mijn plannen op het gebied van bloedlijnen. Een deel van mijn ouderdieren zijn namelijk al van Nederlandse afkomst en niet door mij gekweekt.

Lees meer over Bloedlijnen van eigen kweek

Mijn naam is Toon.

› 04 August 2016 - Lees meer

Mijn naam is Toon.Een aantal van jullie hebben mij misschien al eens voorbij zien komen op de website van Interkoi, maar ik zal mij alsnog even voorstellen.

Lees meer over Mijn naam is Toon.