Camouflage

Camouflage

Ik moest nog terug naar Helvoirt om een aerator af te leveren bij Anne-Marie en Jos, de nieuwe eigenaren van Camouflage.

Camouflage zwemt nu rustig haar rondjes in een strakke, honderd kuubs vijver. Ze heeft het overzetten goed doorstaan en lijkt al helemaal aan haar nieuwe omgeving gewend. Het grote raam van de villa viel me op: het biedt vanuit de huiskamer een fantastische full eye view op de vijver. Deze vijver wordt voor 90% gefilterd door een tien meter lange plantenbak, die gevuld is met lavastenen. Toch weer speciaal om te zien dat op een strakke, modern opgebouwde koivijver een "ouderwetse" plantenbak als katalysator dienst doet en de hedendaagse filterlijnen haast overbodig weet te maken. De plantenbak is te zien op de achtergrond op een van de fotos.

Anne-Marie is de driving force achter de vijver en ook zij opteert langzamerhand voor minder vis en meer kwaliteit. Ze is overgelukkig met Camouflage, meteen zo'n beetje de grootste koi in de vijver. Hoe dan ook: deze indrukwekkende plas water maakt volgens mij een tv in de huiskamer overbodig! Voer ze maar goed.

Meer afbeeldingen

Camouflage: afbeelding 1
Camouflage: afbeelding 2
Camouflage: afbeelding 3
Camouflage: afbeelding 4
Camouflage: afbeelding 5
Camouflage: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Robby Borgmans

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml