Nieuws: Evolutie koi van klanten

Polotaro nog eens aan het woord.

› 16 October 2019 - Lees meer

 Polotaro nog eens aan het woord.Hij kon het niet laten, er was één koi die zijn ogen uitstak, en dan gaat het bloed waar het niet gaan kan en moet een koop verzilverd worden.

Lees meer over Polotaro nog eens aan het woord.

Enkele updates van klanten.

› 06 October 2019 - Lees meer

Enkele updates van klanten.Als het goed is zit ik nu in het vliegtuig met Ben richting Japan. De eerste najaarstrip is begonnen en we hebben er zin in…zoals altijd.

Lees meer over Enkele updates van klanten.

Verzadigend genieten.

› 23 September 2019 - Lees meer

 Verzadigend genieten.Wat kan je anders zeggen. Om 8.30 uur alles ingeladen om de koi uit de opgroei op te halen. Een adembenemend vooruitzicht, en nog adembenemender als je er nog van kan genieten.

Lees meer over Verzadigend genieten.

De eerste updates.

› 21 September 2019 - Lees meer

 De eerste updates.Het najaar betekent dat het tijd wordt om even de koi na te kijken, te meten en te filmen. Met wat geluk krijg ik dan een update binnen zodat iedereen wat mee kan genieten van de ontwikkeling van de koi.

Lees meer over De eerste updates.

Mijn trots.

› 12 August 2019 - Lees meer

Mijn trots.Ja, ik kan ook trots zijn op bepaalde ontwikkelingen van koi die ik ooit heb aangekocht. En dit is een bijzonder exemplaar in mijn ogen.

Lees meer over Mijn trots.

Sanke 1810003

› 20 July 2019 - Lees meer

Sanke 1810003Met andere woorden een sanke die ik kocht tijdens de veiling van Sakai in oktober 2018.

Lees meer over Sanke 1810003

Koi uit het verleden.

› 15 July 2019 - Lees meer

  Koi uit het verleden.Updates van koi houden de boel levendig. Ik ben dan ook altijd blij als ik filmpjes ontvang van koi die al een tijdje uit de running zijn, maar die ik onmiddellijk kan plaatsen.

Lees meer over Koi uit het verleden.

Update van een sanke.

› 09 July 2019 - Lees meer

Update van een sanke.Leerzaam is het altijd als je updates kan laten zien van koi die je in het verleden hebt aangekocht. Je kan nooit genoeg leren. In mijn korte tijd van bestaan heb ik al honderden updates getoond.

Lees meer over Update van een sanke.

Machtig om te zien.

› 09 May 2019 - Lees meer

Machtig om te zien.Af en toe kom je updates tegen waar je warm van wordt, en dit is er zo weer eentje, en zoals altijd herken ik de koi nog steeds.

Lees meer over Machtig om te zien.

2 koi van het verleden.

› 01 May 2019 - Lees meer

2 koi van het verleden.Het is een update die de harten sneller doet kloppen als er koi getoond worden die je enkele jaren geleden hebt verkocht.

Lees meer over 2 koi van het verleden.