Nieuws: Evolutie koi van klanten

Machtig om te zien.

› 09 May 2019 - Lees meer

Machtig om te zien.Af en toe kom je updates tegen waar je warm van wordt, en dit is er zo weer eentje, en zoals altijd herken ik de koi nog steeds.

Lees meer over Machtig om te zien.

2 koi van het verleden.

› 01 May 2019 - Lees meer

2 koi van het verleden.Het is een update die de harten sneller doet kloppen als er koi getoond worden die je enkele jaren geleden hebt verkocht.

Lees meer over 2 koi van het verleden.

Kleine update terwijl wij vliegen.

› 09 November 2018 - Lees meer

Kleine update terwijl wij vliegen.Als jullie dit lezen zitten wij hoog in de lucht om de lange reis naar Japan te maken. Dat we dit nog mogen meemaken.

Lees meer over Kleine update terwijl wij vliegen.

Kleine update van beginnend koikichi.

› 08 November 2018 - Lees meer

Kleine update van beginnend koikichi.Onverwacht dook hij op in de wereld van de koi en ik mag blij zijn dat hij me als zijn koidealer in zijn hart sloot.

Lees meer over Kleine update van beginnend koikichi.

Een update van Niels.

› 06 November 2018 - Lees meer

Een update van Niels.Niels is een dankbare klant, maar wel eentje met de wet van Murphy in gedachten. (alles wat fout kan gaan, zal fout gaan). En Niels heeft dikwijls tegenslag waar hij zelf niets aan kan doen.

Lees meer over Een update van Niels.

The mysterie man.

› 01 November 2018 - Lees meer

The mysterie man.Van de week kreeg ik een update aan van iemand die liever onbekend wil blijven. Deze wensen moet je respecteren.

Lees meer over The mysterie man.

Ik noem haar White Tancho.

› 31 October 2018 - Lees meer

Ik noem haar White Tancho.Het geeft een geweldige voldoening als een koi doet wat je van haar verlangd. Eén van deze koi is gisteren boven water gekomen en heeft meer gedaan dan wat we verlangd hadden.

Lees meer over Ik noem haar White Tancho.

De tosai van Taniguchi.

› 24 October 2018 - Lees meer

De tosai van Taniguchi.Nog 2 weekjes en dan is het weer zover. Ik ben verplicht naar Japan te reizen om de koi van klanten die nu wel uit de mudpond zijn te bowlen om info door te geven.

Lees meer over De tosai van Taniguchi.

Een jaarlijkse update van Polleke

› 20 October 2018 - Lees meer

Een jaarlijkse update van PollekeHet is altijd plezierig om updates te krijgen van koi, vooral van koi die je al bijna als oudgedienden kan omschrijven.

Lees meer over Een jaarlijkse update van Polleke

Eindelijk 70 cm nu.

› 12 October 2018 - Lees meer

Eindelijk 70 cm nu.Dat waren de woorden, het lijkt op een verlossing. 2 Jaar bijna niets gegroeid ! Nu 5 cm ! Zo zie je maar dat geduld een mooie zaak is.

Lees meer over Eindelijk 70 cm nu.