Een van de oudste bekenden.

Een van de oudste bekenden.Gisteren kreeg ik een mailtje aan van Matthijs, met de ontwikkeling van een koi, die één van de allereerste aankopen was in het bestaan van Interkoi.

Het handelt over een goromo van Takigawa, en als ik deze koi zie, kan ik me deze ook nog herinneren.

Matthijs
bij dezen even een update van een goromo die destijds uit jouw allereerste selectie voor de allereerste opendag kwam. Destijds aangekocht op een cm of 18 volgens mij, inmiddels 48 cm, niet echt groot...maar wel een prachtige vis geworden!

dit visje sprak mij vanaf het moment dat je hem kocht al enorm aan, daarom ook gekocht. Ik heb hem destijds [onder interkoi zwolle] verkocht aan mijn zwager. Ik kan nog steeds genieten als ik dit visje zie, leek me leuk om er een update van te laten zien!


Van Paul kreeg ik tevens een mail over de werking van ons nieuw elexir, de combinatie van 4 produkten.

Paul
Hey luc ik doe hier nu elke 3 dagen 250cl melkzuur en 1 soeplepel Aqua-5 Dry in de vijver en het nitraat is gekrompen tot 1.8mg/l. Het nitraat komt van maar 5@6 maar nu geef ik ook al veel meer voer 100 gr. Ik ben begonnen met het spul op 21-maart ,maar ik denk dat het sterker gaat worden naargelang de betere temp voor de bacteriën .grtjs

Ik heb meerdere van deze goede evolutie van dit produkt. Dit bewijst tenslotte ook dat de draadalgen op een natuurlijke manier kunnen aangepakt worden, want weinig nitraat betekent ook weinig algen. Nu zul je weer denken, daar is hij met zijn reklame....

Klopt, dit is pure reklame, maar mag dit niet met één van de weinige produkten die werken ? Er is trouwens nog een vijfde produkt dat er bij moet gebruikt worden, maar dat vertel ik niet, dat laat ik je pas weten als je het van plan bent om te gebruiken...Bovendien, voor die weinige produkten die ik dan nog eens in promotie verkoop en voor een goede sterke prijs aanbied, zal ik ook niet rijk worden, wel ?

Bedankt Matthijs en Paul voor de update.

Opgelet
Deze avond sluiting van de bestellingen voor de probites actie. Na 19.00 uur kan ik geen bestellingen meer aannemen.

Meer afbeeldingen

Reacties

9 reacties tot nog toe

Een heel leuk visje heb je daar ,zo zie je dat je altijd geen reuzen moet hebben .

Johan on 03/04/2013 08:07

Hey Luc graag gedaan hoor,ik ga de volgende weken eens proberen om wat minder te gebruiken vb elke week en dan zien/meten of het nog sterk genoeg is.

paul on 03/04/2013 08:25

In principe moet je de richtlijnen toepassen Paul...dat is juist de kunst om dat te bereiken wat de bedoeling is. Zo geef je ook voldoende geld uit, om Interkoi recht te houden :)

Dat is ook geld waard.. hahaha

luc on 03/04/2013 08:56

Haha die is goed Luc ik zal het geld zo overmaken dan ,het gaat er maar om dat het spul wel werkt en een aanvulling kan zijn voor mensen die het water nog een beetje meer "conaire" willen maken .
Toch bedankt voor uw eerlijkheid luc ;)

paul on 03/04/2013 10:06

En Mathijs het was een lelijk visje maar nu is het heel wat anders ,ik ben niet zo voor deze speciale variëteiten meer,maar bij deze koi maakt de lengte niets uit het is een mooie geworden omdat ie zo gaaf is .

paul on 03/04/2013 10:10

Wat bedoel je met "conaire" Paul, want wij Nederlanders kennen dit woord niet. Ik kan wel "con air"

Hans on 03/04/2013 10:13

Hey Hans dat betekend gewoon gezond water voor de koi ,en dat komt niet uit de kraan en zeker niet uit de grond maar word door de natuur (en filter) "gemaakt".grtjs

paul on 03/04/2013 11:48

En uit flessen Paul ?

Johan on 03/04/2013 12:21

Haha flessen laat mij niet lachen dat is te gek voor woorden ,hier uit de kraan met vitalizer kost bijna niks (drinkwater) Flessen is voor de maatschappij draaiende te houden het is al TE ver ingeburgerd .
Bij ons opt werk kost een spa flesche 1.3euro haha ,en alles word toch zo duur he .grtjs

paul on 03/04/2013 12:45