Eén van mijn eerste aankopen

Eén van mijn eerste aankopen

Deze shiro herinner ik me nog goed. Dit was één van mijn eerste, en ik geloof zelf mijn eerste bestelling uit Japan. Leuk om dit nog eens terug te zien. Ik ga verder met de woorden van de eigenaar Joost...

Beste Luc,

Hierbij ontvangt u een paar foto's van de Shiro welke ik eind vorig jaar bij u gereserveerd, en eind Maart van dit jaar opgehaald heb. Deze was bij aankomst in mijn vijver 38 cm. en nu 48 cm. Ach, de foto's spreken voor zich. De kop is nog wel geel, maar ik hoop dat dit nog wat weg trekt.

Misschien dat u weet hoe die ontwikkeling over het algemeen bij Momotaro Shiro's is ?? Qua karakter is dit trouwens een heerlijke koi, die exact weet wanneer het voedertijd is ! Ik heb deze foto's gisteren gemaakt, daar de Sanke van Ehara een klein wondje had, wat ik wilde inspecteren. Deze Sanke is vanaf uw aktiedag van 11 augustus van 30 naar 35 cm. gegaan en ook de body is toegenomen. Ik vond dat trouwens een bijzonder leuke aktie !

De Sanke van Takigawa heb ik nog niet geschept, maar hoop daar binnenkort ook een update van te geven. Deze doet het trouwens ook bijzonder goed.

Als laatste heb ik nog een fotootje bijgevoegd van een Showa die ik laatst bij Interkoi Rotterdam gekocht heb. Misschien vind u het ook leuk om deze te zien. Als laatste wil ik u een bijzonder goede Japan-reis wensen en tot ziens !

Joost V.

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml