Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /data/sites/web/interkoieu/www/_blog.php on line 92
Masami de grootte | Japanse Koi | Interkoi
Masami de grootte

Masami de grootte

Dat het één van de beste sankes is die al ooit in Europa zijn gekomen, dat is bekend. Dat zij zo goed zou evolueren is een opsteker.

Masami, de sanke uit de bloedlijn van Momoko heeft een gouden toekomst voor de boeg. We hebben ze vandaag even gebowld en gemeten, en sinds haar aankomst is ze zo maar eventjes 4 cm gegroeid. Een schitterend resultaat op 2 maanden tijd. Niet alleen de groei is goed, maar ook de bouw en de huidkwaliteit bevallen ons, ondanks de reis van 2 maanden geleden. De zo geroemde fukurin is aanwezig en begint volop in ontwikkeling te komen.

Indien deze niet verkocht wordt, wacht deze een grote toekomst, en als ze niet verkocht wordt zal Ben er alles aan doen om deze koi op topniveau te brengen. Terloops vroeg ik aan Ben waarom hij deze Sanke toch zou verkopen, want dat hij deze kwaliteit bijna nooit meer tegen zou komen. Zijn antwoord was eerlijk en glashelder: "Deze koi verdient een betere vijver dan mijn vijvertje. Ben zou je dan via de reacties ook je enthousiasme om willen zetten in woorden en eventjes jou beoordeling geven van Masami, en waarom je haar zo goed vind ?

Masami de grootte, een sanke voor de toekomst.

De foto's zijn binnen genomen, dus lichtjes bewerkt om beter tot haar recht te laten komen. De filmpjes zeggen iets meer, maar ook binnen gefilmd. Dit komt de kwaliteit niet ten goede. Nog een goede hint voor diegenen die het niet moesten weten. Bij deze filmpjes op YouTube, kan je het beste rechts onderaan het filmpje op "bekijken op kwaliteit" aanklikken.

Masami_01

Masami_01

Masami_01

Verder heb ik nog enkele sfeerimpressies gemaakt van onze jumbo's die zich lekker voelen in deze winterse sauna:

Jumbo_01

Jumbo_02

Jumbo_03

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml