Naweëen van de show in Bokrijk.

Naweëen van de show in Bokrijk.Het is gelukt met het maken van foto's Alex, Nu moet je proberen de volgende keer, de foto's van de koi zo te maken, dat ze naar je toe zwemmen, en dat ze een beetje van hun uiterlijk en hun klasse kunnen laten zien.

Dit zijn de woorden van Alex:
Het was best een mooie show, met qualitatief zeer mooie koi. Zaterdag waren de weergoden ons genegen en was het aangenaam druk. Zondag ondanks het slechte weer ,toch wel wat verloop. Buiten de koi, was er ook veel interesse voor een petje wat ik van mijn collega's had gekregen met het opschrift "koiboy". Een Nederlandse handelaar vroeg zelfs of ik een pattent had op de naam ( grappig).

Zelf ben ik eerste geworden in size 5 en 1ste Utsurimono size 5. De showa op de foto is jou showa. De sanke is size 6 , net geen 7 (69 cm). Die heeft vorig jaar 3 prijzen gewonnen = best in size 6, beste sanke en de vriendschapsprijs. Dit jaar heeft ze niets gedaan = te veel goede sanke. Jou showa heeft vorig jaar ook de prijs van beste showa in size 5 gehaalt .


Zo zie je maar dat het onvoorspelbaar is, een show. Meerdere belangen spelen een rol, en een koi die het ene jaar 3 prijzen haalt, hoeft het jaar daarop niet te winnen. Alles is afhankelijk van de concurrentie, het oog van de jury, en wie weet wat nog meer. In ieder geval, een dikke proficiat Alex, voor de prijzen, maar ook voor de mooi ingezette selectie koi.

Nu we het toch over foto's hebben.... ik zou graag foto's willen ontvangen die ofwel zeer mooi, zeer grappig, of speciale foto's van koi in speciale omstandigheden.

Ik wil hier dan een soort wedstrijdje van maken, waaruit mensen dan hun keuze kunnen maken voor de mooiste foto. Ik geef hier een paar voorbeelden, zie foto's met de aanduiding 1 en 2, en ik ben benieuwd of ik een aantal foto's bij elkaar kan krijgen. Stuur ze in ieder geval naar arendonk@interkoi.eu, en als ik er voldoende samen krijg, zal ik er een nieuwsitem over plaatsen.

Ga dus even zoeken in je fotobibliotheek en stuur me de mooiste foto van je koi, kinderen met koi, kleinkinderen met koi etc...


Meer afbeeldingen

Reacties

6 reacties tot nog toe

Leuk idee de foto aktie! Dit weekend eens kijken of ik een plaatje kan maken van mijn visjes.

Arjan on 29/06/2012 08:55

ja arjan, samen met de baby!

kurt on 29/06/2012 10:25

en jij Kurt ? gij gaat toch ook een fotoke sturen ?

marc on 29/06/2012 10:32

goh, kzal dan wel nekeer goed in mijn fotoarchieven moeten gaan zoeken... Maar, JA ik zal er èèntje doorsturen naar Luc. Vind ik er geen maak ik er èèn met de kindjes!

kurt on 29/06/2012 10:38

Ik ben altijd net te laat om een foto te trekken van onze kat die de vissen aflikt.
Ga met mijn fototoestel naast de vijver wonen.

Johan on 29/06/2012 19:13

nu weet ik dus waar het visje van je zoon is gebleven.... Johan.

Arjan on 29/06/2012 20:13