Nieuws van twister

Nieuws van twisterGisteren zijn er foto's binnengekomen van enkele koi van Danny en Lut.

De foto's zijn helaas niet van zeer goede kwaliteit, maar ik heb toch mijn best gedaan om ze zo goed mogelijk weer te geven. Hier moet wel rekening mee worden gehouden dat deze koi altijd binnenzitten, wat niet ten goede komt aan de kleur van de koi. Eénmaal buiten zal dit echter vlug terug veranderen. Vooral de showa van sakai is flink toegenomen zowel in lengte als in body.(zie foto 1 en daarna foto 2) Ik heb trouwens meerdere mensen die deze sakai koi hebben gekocht, waar de resultaten ook enorm zijn. Eén van deze koi is twister, waar we de evolutie graag van opvolgen.

Bedankt Danny en Lut.

Meer afbeeldingen

Reacties

4 reacties tot nog toe

Kwaliteitskoi !!! Die groeien hard ... ik denk ook dat de vijver(s) van Danny en Lut een ideale verblijfplaats is voor deze koi's. Hebben we hier al foto's van ?

Groetjes

Robby

Robby on 27/09/2007 14:39

goededag danny en lut met marco deze sakai showa van afbeelding 1 is wel helemaal men ding pracht van een beestje is deze toevallig te koop ik heb interesse en ook nog een plaatje vrij in men vijver ik wacht op een tegenbericht groetjes marco

marco on 27/09/2007 19:24

hoi marco,deze showa is niet te koop,als ik bij luc ben zit ik uren naar de vissen te kijken (vraag het maar aan luc) en als ik ze langs alle kanten heb gekeurd en het volledig plaatje klopt (wat niet gemakkelijk is bij luc met zijn vele top koi) dan is het altijd liefde op het eerste gezicht,je kent dat gevoel wel.sorry en tip voor luc breng ons maar jumbo tosai mee van SFF en vooral de klassieke showa waar de meeste voor vallen.

De Pelseneer Danny on 29/09/2007 10:38

Dat staat reeds in mijn koppeke genoteerd. Er zijn zeer veel mensen die achter de klassieke showa vragen. Ik weet wat ik moet hebben....

Luc Borgmans on 01/10/2007 11:49