Nog een update van de tosai

Nog een update van de tosaiJohan was zo vriendelijk om ons ook de foto's van zijn tosai showa Momotaro en Matsue door te sturen.

Spijtig dat Johan geen blauwe bowl heeft, want dan komen de koi nog zoveel beter tot hun recht. Johan --> blauwe bowl aanschaffen....die zijn niet zo duur.

Welke mij vooral aanspreekt is de showa van Momotaro op de eerste foto. Deze doet mij zoveel denken aan de babychampion van vorig jaar. babychampion Hilvarenbeek 2008. Zie ook nog bijgevoegde foto.

Commentaar van Johan via Mail:

hoi rini en luc,
even een update van de ontwikkeling van de vissen die op 9 mei mee naar boxtel zijn gegaan. zoals je op de foto`s kunt zien ontwikkelen ze zich goed. elk streepje is 5 cm,,dus je kunt zelf zien wat ze gegroeid zijn. de momotaro`s zijn een lust voor het oog. ik heb geprobeerd de foto`s te stitchen,,maar kon ze niet mooi naast elkaar krijgen. daarom stuur ik de losse foto`s ook mee.
groet johan

Ik zou zeggen, doe zo voort Johan. Ik weet zeker dat je er nog veel plezier aan zal beleven.

Meer afbeeldingen

Reacties

3 reacties tot nog toe

Zozo, één streepje meer op 2 maanden. Niet slecht Johan. Ik moet Luc echter wel gelijk geven over de blauwe bakken, die laten de koi echt veel beter tot hun recht komen. En wat betreft de babychampion, jawel hoor, er is gelijkenis.

frans on 16/07/2008 09:33

Niet alleen gegroeid, maar ook flink in spiermassa bijgekomen, dunkt me. Complimenten!

rini on 16/07/2008 14:26

Inderdaad Rini,
Lijkt wel of Johan een sportschooltje voor Koi heeft! Wat een body groei, netjes hoor! De rest komt vanzelf.. geduld....

Ton on 16/07/2008 14:45